Home SPORTS NEWS Κριστιάνο: «Θα ήθελα να είχα το αριστερό του Μέσι»! (vid)

Κριστιάνο: «Θα ήθελα να είχα το αριστερό του Μέσι»! (vid)

messironaldoballondor20


Στη συνέντευξη των τριών υποψηφίων για τη Χρυσή Μπάλα που προηγήθηκε της τελετής απονομής, Μέσι, Νεϊμάρ και Ρονάλντο αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις, με τον Κριστιάνο, ωστόσο, να κλέβει την παράσταση.

Τον έχουμε συνηθίσει αλλιώς: ν’ αποθεώνει τον εαυτό του δηλώνοντας επανειλημμένως πως είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, να κατσουφιάζει κάθε φορά που κάποιος συμπαίκτης του σκοράρει αντί για τον ίδιο, να φείδεται, γενικώς, εγκωμίων όταν το θέμα είναι κάποιος άλλως ποδοσφαιριστής και όχι ο ίδιος.

Πριν από λίγη ώρα στη Ζυρίχη, όμως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο… πρωτοτύπησε: στις καθιερωμένες ερωτήσεις- στα πλαίσια της Χρυσής Μπάλας που απονέμεται σε λίγη ώρα- των δημοσιογράφων περί του τι θαυμάζει ο ένας υποψήφιος στον άλλο, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ είπε «Το αριστερό πόδι του (εννοεί τον Μέσι) είναι πραγματικά καλό. Θα ήθελα να το έχω εγώ!»

Ο Νεϊμάρ παρενέβη και είπε ότι «Εγώ θα ήθελα να έχω και τα δύο!», ενώ ο Μέσι ανταπέδωσε τη φιλοφρόνηση του αιώνιου αντιπάλου του, λέγοντας «Δε ζηλεύω κάτι, όμως ο Κριστιάνο έχει πολλά χαρακτηριστικά που κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να έχει».

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, λοιπόν, όμως τα παιδιά είναι μια ωραία ατμόσφαιρα…


Πηγή: SDNA.gr