Home SPORTS NEWS Νέο σοκ στην Λίβερπουλ, τραυματίας και ο Άιμπ

Νέο σοκ στην Λίβερπουλ, τραυματίας και ο Άιμπ

klopp


Δεν λένε να σταματήσουν οι ατυχίες για την Λίβερπουλ, καθώς μετά τους τραυματισμούς των Κοουτίνιο και Λόβρεν στον δικέφαλο, παρόμοιο τραυματισμό υπέστη και ο Άιμπ στην προπόνηση της Πέμπτης!

Για έναν μήνα θα απουσιάζει από την αγωνιστική ο Φιλίπε Κοουτίνιο έτσι θα χάσει στα ημαντικά ματς με Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Επίσης στον δεξί δικέφαλο τραυματίστηκε και ο Ντέγιαν Λόβρεν στην αναμέτρηση με την Στόουκ για το League Cup, αλλά ο Κροάτης αμυντικός θα λείψει για μικρότερο διάστημα από τον Βραζιλιάνο.

Και ο Λόβρεν όμως θα χάσει τα ματς με Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα οποία διεξάγονται 13 και 17 Ιανουαρίου, αφού στην καλύτερη περίπτωση θα επιστρέψει στις 23 του μηνός κόντρα στη Νόριτς.

Στην θέση του Κοουτίνιο μετά τον τραυματισμό του μπήκε ο Τζόρντον Άιμπ και πέτυχε το γκολ στο “Μπριτάνια”, αλλά μπήκε και αυτός στο απουσιολόγιο.

Στην προπόνηση της Πέμπτης τραυματίστηκε στον δικέφαλο και οι πληροφορίες αναφέρουν πως μπορεί να απουσιάσει απο την δράση μέχρι και ενάμιση μήνα.

Άιμπ, Κοουτίνιο, Λόβρεν, Σακό, Ορίγκι, Χέντερσον, Σκρτελ, Στάριτζ, Ινγκς, Τζο Γκόμεζ, Φλάναγκαν και Ρόσιτερ είναι οι 12 παίκτες που λόγω τραυματισμού δεν είναι στην διάθεση του Κλοπ.

Ο Κολό Τουρέ αντιμετωπίζει επίσης μικρό πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με την Στόουκ, όπου έκανε καλή εμφάνιση.

Πηγή: Sport24.gr