Home SPORTS NEWS “Ο Μπαλοτέλι κατουρούσε στα παπούτσια των συμπαικτών του”

“Ο Μπαλοτέλι κατουρούσε στα παπούτσια των συμπαικτών του”

mario


Ο πρώην συμπαίκτης του Μάριο Μπαλοτέλι στην Ίντερ, Κέρλον, προέβη σε μία εντυπωσιακή αποκάλυψη αναφορικά με μία… περίεργη συνήθεια του “Super Mario” όταν έπαιζε για τους “νερατζούρι”.

Οι τρέλες του Μπαλοτέλι, οι περίφημες “balotellate” κατά τους Ιταλούς, είναι λίγο-πολύ γνωστές στο φίλαθλο κοινό, όμως Βραζιλιάνος Κέρλον φρόντισε να δώσει στη δημοσιότητα μία ακόμα από το μακρινό παρελθόν που δεν κολακεύει και τόσο τον παίκτη.

“Ο Μπαλοτέλι; Εκπληκτικός τύπος αλλά έκανε παράλογα πράγματα. Για παράδειγμα είχε τη συνήθεια να φτάνει πρώτος από όλους στα αποδυτήρια για να κατουράει μέσα στα παπούτσια των συμπαικτών του”, δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο “Espn Brazile” ο Κέρλον Μόουρα Σόουζα, και συνέχισε:

Ούτε ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν κατάφερε να… βάλει μυαλό στον Μάριο Μπαλοτέλι στο διάστημα που τον είχε παίκτη του στην Ίντερ

“Αυτό που έκανε εξόργιζε τον Ματεράτσι αλλά δεν θύμωνε πραγματικά. Συμπεριφερόταν στον Μπαλοτέλι σαν να ήταν ο μικρότερος αδερφός του. Δεν έχω δει παιδί 18 ετών να κάνει αυτά που έκανε ο Μάριο.

Δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει ουσιαστικά τη Μίλαν τη φετινή σεζόν καθώς ένας τραυματισμός τον έχει κρατήσει για σχεδόν δύο μήνες εκτός δράσης

Δεν φοβόταν κανέναν, ούτε τους Ζούλιο Σέζαρ και Μάικον που ήταν οι πρεσβύτεροι στην ομάδα. Παρόλα αυτά, όλοι τον αγαπούσαν. Το πολύ-πολύ να του έδιναν μία σφαλιαρίτσα και να έλεγαν “Τι να κάνεις; Έτσι είναι ο Μάριο”.

Πηγή: Sport24.gr