Home SPORTS NEWS Ομπαμεγιάνγκ: “Δεν με ενδιαφέρουν τα όσα λέει ο Τουρέ”

Ομπαμεγιάνγκ: “Δεν με ενδιαφέρουν τα όσα λέει ο Τουρέ”

omp


Το ξέσπασμα του Γιάγια Τουρέ μετά την ανάδειξη του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ σε καλύτερο ποδοσφαιριστή της Αφρικής κλήθηκε να σχολιάσει ο δεύτερος, με την απάντησή του να δίνει νέα διάσταση στην κόντρα τους.

“Η ανάδειξη του Ομπαμεγιάνγκ είναι ντροπή, είναι ντροπή που τον επέλεξαν για την Χρυσή Μπάλα της Αφρικής. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Τα πράγματα που συμβαίνουν στην Αφρική, δεν είναι σημαντικά ή δεν μοιάζουν σημαντικά. Ευνοείται περισσότερο αυτό που συμβαίνει μακριά από την ήπειρό μας”, είχε δηλώσει ο Γιάγια Τουρέ μετά την ανάδειξη του επιθετικού της Ντόρτμουντ ως καλύτερου παίκτη της Αφρικής για το 2015.

Δηλώσεις που είχαν συζητηθεί αρκετά και που άνοιξαν μια κόντρα ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές. Λίγες ημέρες αργότερα, η γερμανική “Bild” ζήτησε από τον Ομπαμεγιάνγκ να σχολιάσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις, με τον ίδιο να απαντά: “Δεν ξέρω πραγματικά για ποιο λόγο είπε αυτά τα πράγματα. Δεν πρόκειται να θυμώσω για αυτό και για μένα αποτελεί ήδη μία παλιά και ξεχασμένη ιστορία. Απλά δεν με ενδιαφέρει”.

Παράλληλα, για την πορεία της Ντόρτμουντ, ανέφερε: “Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να παραδοθούμε χωρίς να παλέψουμε και τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα. Ξέρουμε πως θα είναι πολύ δύσκολο να σταματήσουμε τη Μπάγερν από το να κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο”.

Πηγή: Contra.gr