Home SPORTS NEWS Παραμένουν Μανταντά, Μπατσουαγί, Μεντί

Παραμένουν Μανταντά, Μπατσουαγί, Μεντί

marseille-batshuayi-mendy


Το καλοκαίρι ο Μαρσέλο Μπιέλσα αποχώρησε από τη Μαρσέιγ διότι είχε να διαχειριστεί ένα αποψιλωμένο ρόστερ και το ίδιο κινδύνευε να πάθει ο Μίτσελ, μέχρι τις πρώτες τρεις ημέρες του 2016.

Η αρχή έγινε με την ανανέωση των συμβολαίων του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Μιτσί Μπατσουαγί, και του αριστερού μπακ Μπενζαμέν Μεντί, οι οποίοι ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με τους Μασσαλούς μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και του 2019 αντιστοίχως.

Μία ημέρα αργότερα, ο αρχηγός της ομάδας, Στεβ Μανταντά, με δήλωσή του στο facebook, ανακοίνωσε την απόφασή του να παραμείνει στο “Βελοντρόμ”, απορρίπτοντας προτάσεις με βελτιωμένες οικονομικές απολαβές από Άστον Βίλα και Μπεσίκτας.

Ο 30χρονος διεθνής Γάλλος τερματοφύλακας έγραψε μεταξύ άλλων:“Έχω ευθύνες. Είμαι αρχηγός. Η περιπέτειά μου με τη Μαρσέιγ δεν είναι απλή, είναι μία ιστορία, ένα μέρος της ζωής που έχτισα εδώ. Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά αυτό που με νοιάζει σήμερα, σε αυτό το δεύτερο μισό της σεζόν με τους συμπαίκτες μου, είναι να κρατήσω τον ρόλο του αρχηγού και τερματοφύλακα της Μαρσέιγ”.

Πηγή: Contra.gr