Home SPORTS NEWS Πεσέιρο: «Θα αλλάξω την Πόρτο»

Πεσέιρο: «Θα αλλάξω την Πόρτο»

pesepse


Με κολακίες για την Πόρτο και τον κόσμο της παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ζοσέ Πεσέιρο, που ανέλαβε τους «δράκους» στη θέση του Ζουλέν Λοπετέγι και δήλωσε έτοιμος για μεγάλες αλλαγές.

Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού κλήθηκε να βγάλει από τη δύσκολη κατάσταση την Πόρτο έπειτα από την ανάγκη που θεώρησαν οι διοικούντες ότι υπήρχε για την αλλαγή προσώπου στην τεχνική ηγεσία έπειτα από κάποια αρνητικά αποτελέσματα.

«Πολλοί θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση μου και πολλοί έφτιαξαν το όνομά τους σε αυτή την ομάδα. Είμαι ευγνώμων που επέλεξε εμένα η διοίκηση και θα προσπαθήσω να μην απογοητεύσω τους ανθρώπους της Πόρτο. Ο κόσμος πρέπει να σταθεί στο πλευρό μας γιατί είναι ο 12ος παίκτης και πρέπει από εδώ και πέρα να πορευτούμε με νίκες.

Στους ποδοσφαιριστές, είπα από την πρώτη μου συνάντηση μαζί τους ότι πρέπει και θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Γιουρόπα Λιγκ. Έχω τις δικές μου ιδέες και τη δική μου φιλοσοφία γύρω από το ποδόσφαιρο και θέλω ν’ αλλάξουμε πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας, σταδιακά. Βέβαια, μέχρι νεοτέρας η ομάδα θα έχει το στυλ που της έχει δώσει ο Λοπετέγι αφού ήταν στον πάγκο για ενάμιση χρόνο, όμως χρειαζόματε μεγάλες αλλαγές και θα τις κάνουμε. Πρέπει όμως να εμφανιστούμε πολύ δυνατοί στη συνέχεια» ανέφερε ο Πεσέιρο στην επίσημη παρουσίασή του.

Πηγή: Gazzetta.gr