Home SPORTS NEWS “Σκοράρει” και εκτός γηπέδου ο Μοράτα!

“Σκοράρει” και εκτός γηπέδου ο Μοράτα!

morata


Ο Αλβάρο Μοράτα έζησε δύσκολες στιγμές τους τελευταίους μήνες στη Γιουβέντους, με μόλις 3 γκολ σε 27 παιχνίδια με την ασπρόμαυρη φανέλα, όμως στο ματς κόντρα στην Ίντερ πήρε την εκδίκησή του και μάλιστα με εμφατικό τρόπο.

Ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της “γηραιάς κυρίας” και την οδήγησε σε θρίαμβο με 3-0 απέναντι στους Μιλανέζους (κάνοντάς την ουσιαστικά το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia) ενώ βρήκε τον τρόπο να “κλέψει την παράσταση” και στο περιθώριο του ματς.

Μπαίνοντας σε μία πιτσαρία μαζί με την παρέα του προκειμένου να φάνε όλοι μαζί και να γιορτάσουν τη σπουδαία εμφάνισή του, ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης συνειδητοποίησε πως σε ένα τραπέζι καθόταν μόνος του ένας φίλος της Γιουβέντους φορώντας φανέλα της ομάδας με το δικό του όνομα στην πλάτη.

Ο Τζανμάρκο Φράλικα δεν τρέφει και τόσο όμορφα συναισθήματα για την Ίντερ και το έδειξε με τη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook λίγο πριν τον αγώνα των δύο ομάδων στο “Juventus Stadium” για τα ημιτελικά του Coppa Italia

Ο Μοράτα ενθουσιάστηκε από το γεγονός αυτό και όχι μόνο πλησίασε τον νεαρό για να του υπογράψει αυτόγραφο και να βγάλουν μαζί selfie φωτογραφία αλλά τον προσκάλεσε στο τραπέζι του για να φάει και αυτός πίτσα μαζί με την υπόλοιπη παρέα.

“Ήμουν τόσο συγκινημένος που δεν έβγαιναν λεξεις από το στόμα μου. Βρισκόμουν εκεί, καθόμουν δίπλα του και δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω”, δήλωσε μεταξύ άλλων στην “Gazzetta dello Sport” ο νεαρός φαν των “μπιανκονέρι” από τη Σικελία, ονόματι Τζανμάρκο Φράλικα, ο οποίος βρίσκεται αυτή την εποχή στο Τορίνο για σπουδές.

 

Io, razionalmente, non so perché qualcosa accade, ma sono del parere che nulla succede per caso. Quello che sto per…

Posted by Gianmarco Fraglica on Thursday, 28 January 2016

Πηγή: Sport24.gr