Home SPORTS NEWS Θέμα στο BBC η… αυτο-συνέντευξη του Μπερμπάτοφ! (pic)

Θέμα στο BBC η… αυτο-συνέντευξη του Μπερμπάτοφ! (pic)

212944


Πολύ ιντριγκαδόρικη είδηση για να περιοριστεί στα ελληνικά σύνορα αποδείχθηκε η συνέντευξη του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον εαυτό του. Δείτε πως το BBC παρουσίασε -με το τυπικό αγγλικό χιούμορ- το θέμα.

Δεν είναι το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο να κάνεις συνέντευξη στον εαυτό σου. Ε, όταν κάτι τόσο περίεργο το κάνει ένας σταρ όπως ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, λογικό είναι τα… σύνορα να αποδειχθούν πολύ μικρά γι’ αυτή την είδηση.

Έχοντας ιδιότυπη σχέση με τους δημοσιογράφους από την εποχή που ήταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Βούλγαρος δεν θα μπορούσε να μην γίνει θέμα -με αυτή του την κίνηση- και στην Αγγλία.

Σε δημοσίευμα του λοιπόν το BBC χαρακτηρίζει την… αυτο-συνέντευξη του Μπερμπάτοφ ως το «αναμφισβήτητα πιο περίεργο δείγμα αθλητικής δημοσιογραφίας της σεζόν».

Κι αφού υπενθυμίζει ότι «πάντα ήταν λίγο απρόβλεπτος» και περιγράφει τη συνομιλία με τον εαυτό του ως το… απόλυτο αποκλειστικό και καταλήγει χαρακτηριστικά: «Αυτή η κίνηση δεν έγινε για να εξασφαλίσει θέση στο χώρο μετά την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο, αλλά ήταν ένα χτύπημα στους δημοσιογράφους, για τους οποίους έχει πει στο παρελθόν ότι σκαρώνουν «ηλίθια πράγματα».

sport-fm.gr