Home SPORTS NEWS “Τρελάθηκε” με Νάπολι ο Μαραντόνα

“Τρελάθηκε” με Νάπολι ο Μαραντόνα

maradona3


Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει με… ελικόπτερο στη Νάπολη σε περίπτωση που οι “παρτενοπέι” κατακτήσουν το σκουντέτο στο φινάλε της σεζόν!

Μετά το 5-1 της Νάπολι επί της Φροζινόνε και την ανάδειξή της σε πρωταθλήτρια χειμώνα ο Ντιέγκο Μαραντόνα έσπευσε να στείλει συγχαρητήριο μήνυμα προς τους ανθρώπους του ιταλικού συλλόγου, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να παίρνει την… ασίστ και να του κάνει δημόσιο κάλεσμα για κάποια μελλοντική συνεργασία.

Μία ημέρα αργότερα ο “Πίμπε Ντ’Όρο”… επέστρεψε μέσω του αργεντίνικου τηλεοπτικού σταθμού “Canchallena” καθώς υποσχέθηκε πως σε περίπτωση που η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι πάρει το πρωτάθλημα, πρώτο μετά το 1990, θα φτάσει στην πόλη για να πανηγυρίσει μέσω ελικοπτέρου.

“Εάν η Νάπολι είναι ευτυχισμένη είμαι και εγώ. Με ευχαρίστησε πολύ που οι ατζούρι κατέκτησαν την πρώτη θέση στο τέλος του πρώτου γύρου. Ο αντίπαλος που πρέπει να κερδίσουν εξακολουθεί να είναι η Γιουβέντους.

Την εποχή που ο Μαραντόνα λατρευόταν ως επίγειος θεός στο “San Paolo”, η ομάδα της Νάπολι πανηγύρισε τα δύο μοναδικά της πρωταθλήματα στην Ιταλία, το 1987 και το 1990

Εάν η Νάπολι κατακτήσει το σκουντέτο θα έρθω με ελικόπτερο στην πόλη και θα γιορτάσω ως οπαδός”, δήλωσε ο Μαραντόνα, για να προσθέσει: “Ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα ότι γύρισε ο Ρέινα ενώ υπάρχουν και οι Αλμπιόλ και Κουλιμπαλί (σ.σ. βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο) που κάνουν έξοχη δουλειά”.

Πηγή: Sport24.gr