Home SPORTS NEWS Βενγκέρ σε παίκτες: «Αγνοείστε τον Ντιέγκο Κόστα»

Βενγκέρ σε παίκτες: «Αγνοείστε τον Ντιέγκο Κόστα»

diego


Σπουδαίο ματς περιλαμβάνει η 23η στροφή της Πρέμιερ Λιγκ, με την πρωτοπόρο Άρσεναλ να υποδέχεται την Κυριακή στο «Emirates» την Τσέλσι στο ντέρμπι του Λονδίνου.

Ωστόσο στις τάξεις των «κανονιέρηδων» ακόμα θυμούνται το ματς του Σεπτεμβρίου και όσα συνέβησαν μεταξύ των παικτών της Άρσεναλ και τον Ντιέγκο Κόστα, που οδήγησαν στην εκ των υστέρων τιμωρία του Ισπανού επιθετικού από την αγγλική ομοσπονδία.

Ενόψει λοιπόν του ματς, ο Αρσέν Βενγκέρ, έχει δώσει σαφείς οδηγίες στους παίκτες του, να προσέξουν πολύ τον επιθετικό των «μπλε» και κυρίως να αγνοήσουν τις προκλήσεις του, που οδήγησαν στην αποβολή του Γκάμπριελ στο ματς του Σεπτεμβρίου.

Ταυτόχρονα επεσήμανε στους αμυντικούς του και κυρίως στους Κοσιελνί και Μερτσεσάκερ, ότι θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τον Ισπανό φορ, αφού κάθε φορά δίνει σκληρές μάχες.

«Πρέπει να είστε έτοιμοι για μάχη με τον Ντιέγκο Κόστα. Πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και αγνοείστε τις προκλήσεις» είπε στους παίκτες του ο Βενγκέρ.

Πάντως η συμμετοχή του Ντιέγκο Κόστα στο ματς της Κυριακής είναι αμφίβολη, αφού ο επιθετικός της Τσέλσι έχει ένα μικρό πρόβλημα στο γόνατο.

Πηγή: Sport-fm.gr