Home SPORTS NEWS Ζιντάν: “Δεν χρειάζεται να πάρουμε παίκτη”

Ζιντάν: “Δεν χρειάζεται να πάρουμε παίκτη”

zidane


Το μεσημέρι της Παρασκευής (8/1) ο Ζινεντίν Ζιντάν παρέθεσε συνέντευξη Τύπου μια μέρα προτού η Ρεάλ υποδεχτεί τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” για την 19η αγωνιστική της Primera Division και μίλησε για πολλά ζητήματα, με ειδική μνεία σε πιθανές μετεγγραφικές κινήσεις της “Βασίλισσας”.

Αρχικά, του έγινε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες αλλά και του Ίσκο που βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου από τη Ρεάλ λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής τους και απάντησε: “Είναι πολύ σημαντικοί παίκτες και καλοί. Πρέπει να τους τονώσουμε το ηθικό όπως σε όλους. Τους έχω ξεκαθαρίσει πως υπάρχουν 25 παίκτες στο ρόστερ και δεν γίνεται να παίζουν όλοι συνέχεια”.

Στην συνέχεια των ρώτησαν αν σκοπεύει να κινηθεί ενεργά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ποια είναι τα πλάνα του για την ομάδα μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή:“Μεταγραφές; Πιστεύω πως δεν χρειάζεται να πάρουμε παίκτη. Έχουμε έναν ικανοποιητικό αριθμό παικτών και είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες που έχω.

Θα δουλέψουμε πολύ μέχρι τον Φλεβάρη όπου θα έχουμε μόνο ένα παιχνίδι την εβδομάδα και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά που θέλω σε τεχνικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Όταν θα έχουμε δυο παιχνίδια την εβδομάδα θα είναι πολύ δύσκολα”.

Στο τέλος, ερωτήθηκε αν θα κάνει εκπλήξεις όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα στον αγώνα με τη Ντεπορτίβο: “Δεν πρόκειται να εκπλήξω κανέναν. Η ομάδα είναι πολύ συγκεντρωμένη και ξέρουν όλοι οι παίκτες πως πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Μέσω των προπονήσεων καταλαβαίνω ποιους πρέπει να χρησιμοποιήσω και ποιους όχι. Το σίγουρο είναι πως θα παίζουμε με τρεις επιθετικούς και όλοι θα αμύνονται”.

Πηγή: Sport24.gr