Home SPORTS NEWS Αφιέρωσαν τη νίκη στο Μπάντστουμπερ

Αφιέρωσαν τη νίκη στο Μπάντστουμπερ

pep


Ο Χόλγκερ Μπάντστουμπερ είχε εκ νέου ραντεβού με την ατυχία καθώς έσπασε τον αστράγαλό του πριν μερικές ημέρες στην προπόνηση και θα μείνει για άλλους 3 μήνες εκτός δράσης και οι άνθρωποι της Μπάγερν έδειξαν την αλληλεγγύη τους προς αυτόν στο πλαίσιο του εκτός έδρας αγώνα με την Άουγκσμπουργκ (3-1 με δύο γκολ του Λεβαντόβσκι).

Οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Γερμανίας φορούσαν T-shirts πριν την έναρξη του ματς όπου έδειχναν τη συμπαράστασή τους προς τον Μπάντστουμπερ (“Είμαστε μαζί σου, θα επιστρέψεις σύντομα να παίξεις”, ήταν το μήνυμα), ενώ το ίδιο μπλουζάκι φόρεσε καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Καταλανό να δηλώνει μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου.

“Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε το παιχνίδι για τον Χόλγκερ. Είμαστε πάντα εκεί για να τον υποστηρίζουμε. Αγαπάμε τον Χόλγκερ”, τόνισε ο 45χρονος τεχνικός, ο οποίος έστειλε το καλύτερο μήνυμα αγάπης προς τον παίκτη του ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Μήνυμα συμπαράστασης προς τον σέντερ μπακ της Μπάγερν έστειλαν πάντως και οι οπαδοί της ομάδας που ανήρτησαν πανό που έγραφε: “Συνέχισε να κοιτάζεις μπροστά. Μην τα παρατάς ποτέ Χόλγκερ”.

Πηγή: Sport24.gr