Home SPORTS NEWS Ανώτερη η Φενέρμπαχτσε, 2-0 την Λοκομοτίβ

Ανώτερη η Φενέρμπαχτσε, 2-0 την Λοκομοτίβ

fener


Η Φάση των “32” του Europa League ξεκίνησε με την Φενέρμπαχτσε να επικρατεί με 2-0 της Λοκομοτίβ Μόσχας στην Κωνσταντινούπολη και να γίνεται το μεγάλο φαβορί για πρόκριση.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, Σόουζα, ήταν ο πρωταγωνιστής, καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης στο 18′ και 72′, ενώ οι Τούρκοι θα μπορούσαν να έχουν βάλει αρκετά γκολ.

Εμφανώς ανώτερη η “Φενέρ” στο “Σουκρού Σαράτσογλου”, κάτι που φαντάζει λογικό, καθώς η Λοκομοτίβ έχει να παίξει επίσημο ματς εδώ και δύο μήνες.

Το ματς διεξήχθη Τρίτη, καθώς παίζει και η Γαλατάσαράι ως γηπεδούχους στο πρώτο ματς των “32” και θα υποδεχτεί στην Πόλη την Λάτσιο το βράδυ της Πέμπτης.
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Φαμπιάνο, Γκιοκχάν Γκιονιούλ, Κιερ, Μπρούνο Άλβες, Τζανέρ Ερκίν, Μεχμέτ Τοπάλ, Οζάν Τουφάν, Σόουζα (84′ Κάντλετς), Νανί, Βολκάν Σεν (78′ Αλπέρ Ποτούκ), Φαν Πέρσι (78′ Φερναντάο).

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ: Γκιλιέρμε, Γιανμπάγεβ, Πετσίνοβιτς, Ντουρίτσα, Ντενίσοβ, Εν’Ντινγκά, Ταράσοβ, Μανουέλ Φερνάντες, Σαμέντοβ, Κασάεβ (62′ Μάικον) (76′ Μιχάλικ), Σκούλετιτς (80′ Μιραντσούκ).

Τα πρώτα ματς των “32”:

Τρίτη

Φενέρμπαχτσε – Λοκομοτίβ Μόσχας 2-0 (18′ και 72′ Σόουζα)

Πέμπτη

Φιορεντίνα – Τότεναμ (20:00)

Ντόρτμουντ – Πόρτο

Άντερλεχτ – Ολυμπιακός

Μίντιλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σεβίλλη – Μόλντε

Βιγιαρεάλ – Νάπολι

Σεντ-Ετιέν – Βασιλεία

Βαλένθια – Ραπίντ Βιέννης (22:05)

Άουγκσμπουργκ – Λίβερπουλ

Σπάρτα Πράγας – Κρασνοντάρ

Γαλατάσαράι – Λάτσιο

Σιόν – Μπράγκα

Σαχτάρ – Σάλκε

Μαρσέιγ – Μπιλμπάο

Σπόρτινγκ – Λεβερκούζεν

*οι ρεβάνς σε μία εβδομάδα

πηγη: sport24.gr