Home SPORTS NEWS Άρσεναλ, η “βασίλισσα” των καθυστερήσεων!

Άρσεναλ, η “βασίλισσα” των καθυστερήσεων!

arsenal


Το μυαλό των περισσοτέρων πηγαίνει αναπόφευκτα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχοντας πετύχει αρκετά σημαντικά γκολ στα τελευταία λεπτά που της έδωσαν βαθμούς-χρυσάφι (που οδήγησαν σε τίτλους), ωστόσο η “βασίλισσα” των καθυστερήσεων είναι η Άρσεναλ.

Το γκολ με το οποίο ο Ντάνι Γουέλμπεκ “ξέρανε” την Λέστερ στο 95′ και έστειλε στους επτά ουρανούς τους οπαδούς των Λονδρέζων όχι μόνο έβαλε φωτιά στη μάχη του τίτλου αλλά ήταν το 100ο για την ομάδα του σε καθυστερήσεις αγώνων της Premier League, την ώρα που η δεύτερη στο σχετικό πίνακα Τσέλσι έχει 93 γκολ (το τελευταίο είχε την υπογραφή του Ντιέγκο Κόστα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Γουέλμπεκ σκοράρει στον έξτρα χρόνο για λογαριασμό των “κανονιέρηδων” μετά το γκολ του στο ισόπαλο 2-2 με τη Χαλ τον Οκτώβριο του 2014, ωστόσο έχει ακόμα να φάει πολλά… ψωμιά για να φτάσει στους  Τιερί Ανρί και Ρόμπιν Φαν Πέρσι που έχουν πετύχει 7 γκολ στις καθυστερήσεις.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως ενώ η Λίβερπουλ έχει πετύχει 27 γκολ λιγότερα από την Άρσεναλ στις καθυστερήσεις (73) έχει τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλη ομάδα, 27 τον αριθμό έναντι 21 της Άρσεναλ.

Οι ομάδες με τα περισσότερα γκολ στις καθυστερήσεις στην Premier League:

Οι παίκτες της Άρσεναλ με τα περισσότερα γκολ στις καθυστερήσεις:

Πηγή: Sport24.gr