Home SPORTS NEWS Δίνει 35 εκατομμύρια ευρώ για τον Ντοναρούμα η Μπαρτσελόνα!

Δίνει 35 εκατομμύρια ευρώ για τον Ντοναρούμα η Μπαρτσελόνα!

gianluigi-donnarumma-joven-portero-con-una-gran-proyeccion-1456575515452


Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και ίσως ήρθε η ώρα να κάνει την κίνησή της…

Ο Ιταλός τερματοφύλακας, αν και μόλις 17 χρόνων, έχει καταφέρει να στρέψει πάνω του το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, από τη στιγμή που ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς αποφάσισε να τον χρίσει βασικό πριν από μερικούς μήνες. Ο Ντοναρούμα εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και με τις καταπληκτικές εμφανίσεις του έχει κάνει εχθρούς και φίλους να παραμιλούν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Tuttosport», η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα που φαίνεται πως θέλει να… κυνηγήσει περισσότερο από άλλες τον νεαρό πορτιέρο και μάλιστα είναι διατεθειμένη να δώσει περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Οι Καταλανοί, όπως τονίζει το σχετικό ρεπορτάζ, δεν θέλουν να περιμένουν περισσότερο και θα καταθέσουν πρόταση στη Μίλαν στο τέλος της φετινής σεζόν.

Από την άλλη, ρεπορτάζ στην Ισπανία αναφέρουν ότι είναι μάλλον δύσκολο η Μπαρτσελόνα να δώσει τόσα πολλά χρήματα για έναν 17χρονο τερματοφύλακα, ακόμα και αν πολλοί υποστηρίζουν πως πρόκειται για τον νέο Μπουφόν και με δεδομένο μάλιστα ότι υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Τερ Στέγκεν, αλλά και στους πιο νέους πορτιέρο που βρίσκονται στον πάγκο.

sdna.gr