Home SPORTS NEWS Ιμπραΐμοβιτς : “Καλύτερη ομάδα της ιστορίας η Παρί”

Ιμπραΐμοβιτς : “Καλύτερη ομάδα της ιστορίας η Παρί”

ibra


Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα στη Ligue 1 και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν έχασε την ευκαιρία να αποθεώσει την ομάδα του, κάνοντας λόγο για την καλύτερη που έχει εμφανιστεί ποτέ στην κορυφαία κατηγορία της Γαλλίας.

Όσο και αν προσπάθησε να της “βάλει δύσκολα” η Λοριάν (ισοφάρισε προσωρινά) το βράδυ της Τετάρτης, η Παρί Σεν Ζερμέν επιβλήθηκε 3-1 και πανηγύρισε την 21η νίκη της στις πρώτες 24 αγωνιστικές της Ligue 1, ενώ επέκτεινε σε 33 ματς το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα!

Ο τέταρτος σερί πρωταθλήτριας είναι ουσιαστικά στο τσεπάκι των Παριζιάνων εδώ και καιρό και ο αρχικανονιέρης τους Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 20 γκολ ενώ έχει και 7 ασίστ), υποστηρίζει πλέον δημόσια πως η φετινή ομάδα της Παρί είναι η καλύτερη στην ποδοσφαιρική ιστορία της Γαλλίας.

 

“Είμαστε η πιο δυνατή ομάδα που έχει συμμετάσχει ποτέ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε μαθηματικά τον τίτλο όσο τον δυνατόν γρηγορότερα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο 34χρονος Σουηδός σούπερ σταρ, ο οποίος για τις επικείμενες ευρωπαϊκές μάχες με την Τσέλσι είπε:

 

“Τα ματς του Champions League είναι ακόμα μακριά και δεν τα σκεφτόμαστε αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε στο επίπεδο που πρέπει για να κοντράρουμε όλες τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης”.

Πηγή: Sport24.gr