Home SPORTS NEWS “Μπλόκο” Μπολόνια σε Γιουβέντους

“Μπλόκο” Μπολόνια σε Γιουβέντους

JUVE


Σερί ήταν και πάει. Η Μπολόνια υποχρέωσε τη Γιουβέντους στην πρώτη της απώλεια βαθμών στη Serie A από τις 28 Οκτώβρη του περασμένου έτους και την εκτός έδρας ήττα από τη Σασουόλο με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Η Γιουβέντους είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά η Μπολόνια την πρώτη ευκαιρία στο ματς, με τους Ντέστρο και Ντόνσα να μην μπορούν να νικήσουν τον Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρα στο ματς, η Γιουβέντους άγγιξε το γκολ. Μετά το κόρνερ του Μαρκίζιο, ο Εβρά σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους, πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ από την εστία του Μιράντε.

Στο 52ο λεπτό, ο Λιχτστάινερ πρόλαβε να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά, ο Πογκμπά παρέλαβε την μπάλα εντός περιοχής, αλλά του που έκανε πέρασε έξω, από το αριστερό δοκάρι της εστίας της γηπεδούχου.

Η “Γηραιά Κυρία” είχε την μπάλα στην κατοχή της, στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο υστερούσε στην παραγωγή των φάσεων.

Η Μπολόνια, ως επί το πλείστον μαζικά αμυνόμενη, προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις αλλά η άστοχη τελική προσπάθεια δεν της άφησε ελπίδα για κάτι καλύτερο.

Όσο περνούσε η ώρα, η “Γιούβε” αύξανε την πίεσή της. Στο 84ο λεπτό, ο Μαρκίσιο τροφοδότησε τον Πολ Πογκμπά, αλλά εκ νέου το σουτ του Γάλλου διεθνούς άσου δεν ήταν το ιδανικό και η μπάλα πέρασε έξω.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Άλβαρο Μοράτα έκανε ωραία κίνησε στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο. Ούτε ο Κουαδράδο στο 89ο λεπτό, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μιράντε.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Μιράντε, Εμ’Μπάιγ, Γκασταλντέλο, Μαϊέτα, Μασίνα (73′ Κονστάν), Ντόνσα, Ντιαουαρά, Ταϊντέρ (81′ Μπριέντσα), Ρίτσο (65′ Μουνιέ), Ντέστρο, Τζακερίνι

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Εβρά, Μαρκίζιο, Πογκμπά, Στουράρο, Περέιρα (46′ Κουαδράδο), Μοράτα, Τζάτζα (68′ Ντιμπάλα)

FT – VIDEO(Serie A): Bologna Fc 1909 0-0 JuventusFull Highlights [HD]

Posted by Football Goals & Highlights on Friday, February 19, 2016

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής

Παρασκευή

Μπολόνια – Γιουβέντους 0-0

Σάββατο

Βερόνα – Κιέβο (19:00)

Ίντερ – Σαμπντόρια (21:45)

Κυριακή

Τορίνο – Κάρπι (16:00)

Σασουόλο – Έμπολι

Αταλάντα – Φιορεντίνα

Τζένοα – Ουντινέζε

Φροζινόνε – Λάτσιο

Ρόμα – Παλέρμο (21:45)

Δευτέρα

Νάπολι – Μίλαν (21:45)

πηγη: sport24.gr