Home SPORTS NEWS Στη Μαδρίτη η πρόκριση

Στη Μαδρίτη η πρόκριση

eindhoven_atletico


Η Ατλέτικο δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 68′ και η Αϊντχόφεν πήρε ένα αποτέλεσμα (0-0) που της επιτρέπει να ελπίζει ενόψει της ρεβάνς στη Μαδρίτη.

Στα νοκ άουτ ματς, ιδίως στο πρώτο του ζευγαρώματος, το ρίσκο είναι πάντα μετρημένο. Πόσο μάλλον όταν στο γήπεδο βρίσκεται η Ατλέτικο. Οι “ροχιμπλάνκος” άφησαν στην Αϊντχόφεν την μπάλα και με τις ξαφνικές κάθετες πάσες επιχείρησαν να πιάσουν απροετοίμαστη την αντίπαλη άμυνα. Το κόλπο έπιασε δις, στο 4′ και στο 30′, ούτε όμως ο Βιέτο ούτε ο Γκριεζμάν βρήκαν στόχο, αφού στην πρώτη φάση έδιωξε ο Μπρούμα στη γραμμή και στη δεύτερη ο Ζουτ με το χέρι.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν ν’ αναπτυχθούν εύκολα, στη φάση πάντως του 32′ ξόδεψαν την… τρίδιπλη ευκαιρία να βάλουν τους Μαδριλένους να σκεφτούν κάτι άλλο. Ο Σιμεόνε δεν άλλαξε οτιδήποτε στο σύστημα, έβαλε πάντως τον Τόρες (αντί του Βιέτο) στο 61′ για να έχει έναν πιο δυνατό φορ στην αντίπαλη περιοχή. Ο Κοκού απάντησε με τον στόπερ Ιζιμά-Μιρέν αντί του Νάρσινχ και σε συνδυασμό με την αποβολή του Περέιρο στο 68′, η οπισθοχώρηση της Αϊντχόφεν ήταν εμφανής.

Δεν είχε πολλές επιλογές η ολλανδική ομάδα και η εξασφάλιση του μηδέν στην άμυνα θ’ άφηνε ελπίδες για τη ρεβάνς στο “Καλδερόν”. Η Ατλέτικο ήταν έξω από την περιοχή των γηπεδούχων για 20 λεπτά, αλλά τρόπο ν’ απειλήσει δεν είχε. Οι γηπεδούχοι αμύνονταν με οκτώ και εννέα παίκτες στα όρια της περιοχής και ο Ζουτ είχε καλές τοποθετήσεις για να μην κινδυνεύσει. Αν μάλιστα ο Λεστιέν στο 88′ είχε καλύτερο τελείωμα, η ομάδα του Κοκού θα έπαιρνε το μάξιμουμ.

Οι συνθέσεις:

Αϊντχόφεν (4-3-3): Ζουτ, Αρίας, Μπρούμα, Μορένο, Βίλεμς, Πρέπερ, Φαν Χίνκελ, Γουαρδάδο (75′ Χέντριξ), Νάρσινχ (65′ Ιζιμά-Μιρέν), Λοκάντια (86′ Λεστιέν), Περέιρο

Ατλέτικο (4-4-2): Όμπλακ, Χουανφράν, Σάβιτς, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Σαούλ (74′ Κορέα), Όλιβερ Τόρες, Κόκε, Γκριεζμάν, Βιέτο (61′ Φερνάντο Τόρες)

πηγη: contra.gr