Home DON'T MISS “6άρα” η Μπαρτσελόνα, αρνητικό ρεκόρ για Μέσι

“6άρα” η Μπαρτσελόνα, αρνητικό ρεκόρ για Μέσι

barca


Την 12η σερί νίκη της στο ισπανικό πρωτάθλημα πήρε να άνεση η Μπαρτσελόνα, καθώς επικράτησε με 6-0 της Χετάφε στο “Καμπ Νόου”, όπου το τελικό αποτέλεσμα είχε διαμορφωθεί από το 57′.

Δεν έκανε ρεκόρ για φέτος η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, καθώς με το ίδιο σκορ είχε επικρατήσει της Μπιλμπάο, ενώ η τελευταία της μεγαλύτερη επικράτηση ήταν το 8-0 στην Κόρδοβα τον Μάιο του 2015.

Ρεκόρ έγινε σε αυτό το ματς, διπλό, αλλά αρνητικό! Ο Λιονέλ Μέσι στο 11′ εκτέλεσε πέναλτι και ο Γκουαΐτα απέκρουσε, έτσι ο Αργεντινός έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου που χάσει 7 πέναλτι σε μία σεζόν!

Αυτό αφορά στο πρωτάθλημα, όπως και το δεύτερο αρνητικό ρεκόρ, το οποίο αφορά στην Μπαρτσελόνα, η οποία έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος που χάνει 8 πέναλτι σε μία σεζόν.

Ο Μέσι πάντως πέτυχε ένα γκολ (4-0) και έκανε τρεις ασίστ στην αναμέτρηση. Δύο φορές σκόραρε ο Νεϊμάρ, από μία οι Μουνίρ Ελ Χανταντί και Αρντά Τουράν, ενώ το σκορ είχε ανοίξει με αυτογκόλ του Χουάν Ροντρίγκεθ στο 8′.

Πηγή: Sport24.gr