Home SPORTS NEWS Αλόνσο: «Είναι πολύ μπροστά από την εποχή του ο Γουαρδιόλα»

Αλόνσο: «Είναι πολύ μπροστά από την εποχή του ο Γουαρδιόλα»

alonso


Με αποθεωτικά λόγια μίλησε ο Τσάμπι Αλόνσο για τον Πεπ Γουαρδιόλα, ο οποίος διανύει τις τελευταίες εβδομάδες του στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν.

Έτσι κι αλλιώς, ο Ισπανός μέσος έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι η παρουσία του συμπατριώτη του στον πάγκο των Βαυαρών ήταν αυτή που τον έπεισε να πάρει μεταγραφή στην ομάδα. Για μια ακόμα φορά. λοιπόν, ο Αλόνσο είχε μόνο θερμά λόγια να πει για τον 45χρονο τεχνικό, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σϊτι.

«Ο Γουαρδιόλα είναι πολύ μπροστά από την εποχή του. Είναι πολύ απαιτητικός από τους παίκτες του, αλλά κυρίως είναι ιδιαίτερα απαιτητικός από τον ίδιο τον εαυτό του. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος με τον οποίο στήνει την ομάδα μέσα στο γήπεδο. Θεωρεί ότι βασικός μας στόχος είναι να κυριαρχούμε στο παιχνίδι, έτσι μπαίνουν τα γκολ, έτσι έρχονται οι νίκες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός ποδοσφαιριστής και συμπλήρωσε σχετικά με τις ενδεχόμενες αλλαγές στην Μπάγερν μετά την αποχώρηση του Γουαρδιόλα:

«Πιστεύω ότι δεν θα αλλάξει πολύ ο τρόπος με τον οποίο παίζουμε. Είμαστε μια ομάδα δεμένη, ένα συνόλο συμπαγές που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια, έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε με έναν συγκεκριμένο τρόπο και εκτιμώ ότι θα συνεχίσουμε έτσι».

Πηγή: sdna.gr