
Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ σήκωσαν πανό κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την Τότεναμ, εκφράζοντας την αντίθεση τους με την δημιουργία ευρωπαϊκής λίγκας.
Με τα σενάρια για δημιουργία ευρωπαϊκής λίγκας να φουντώνουν και πάλι το τελευταίο διάστημα δεν είναι λίγες οι ομάδες στην Ευρώπη που αισθάνονται να κινδυνεύουν να χάσουν το εισιτήριο τους για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Έτσι οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας βρήκαν την ευκαιρία τον χθεσινό αγώνα της Μπορούσια με την Τότεναμ για τους «16» του Γιορόπα Λιγκ να σηκώσουν ένα πανό για να εκφράσουν την αντίθεσή τους με την συγκεκριμένη σκέψη. Το πανό έγραφε χαρακτηριστικά: «Ευρωπαϊκή Σούπερ Λιγκ; Βουλώστε το καλύτερα».
Πηγή: sdna.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



![Cyprus League by Stoiximan: Αυλαία με τρία ματς [Πρόγραμμα 15ης αγωνιστικής και Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)