
Ο Ν’ Γκολό Καντέ είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της Λέστερ στην φετινή ξέφρενη πορεία της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ωστόσο, ο Γάλλος μέσος θα μπορούσε να μην είναι «αλεπού» σήμερα, αν η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε το κόμπλεξ να αποκτήσει έναν παίκτη που δεν ήταν αρκετά γνωστός.
Σύμφωνα με την «El Pais», η «βασίλισσα» θα μπορούσε να αγοράσει τον παίκτη όταν εκείνος ήταν στην Καέν. Όμως, οι άνθρωποι της Ρεάλ απάντησαν στην πρόταση που τους έγινε ότι «δεν είναι διάσημος».
Αργότερα, η Λέστερ έδωσε 8.000.000 ευρώ και έτσι ενέταξε στη μηχανή της έναν πολύτιμο κρίκο.
Πηγή: Gazzetta.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



