Home SPORTS NEWS «Δεν πίστευα ποτέ ότι αξίζω το Νο9 της Μπαρτσελόνα»

«Δεν πίστευα ποτέ ότι αξίζω το Νο9 της Μπαρτσελόνα»

suarez-b


«Περνάμε καλά στα αποδυτήρια και αυτό βγαίνει προς τα έξω» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της συνέντευξης που έδωσε ο Λουίς Σουάρες σε γερμανικό κανάλι. Ο Ουρουγοανός επιθετικός μίλησε για τις ημέρες ευτυχίας που ζει στην Μπαρτσελόνα ενώ δήλωσε πως η μεταγραφή του στην Μπάρτσα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα: «Πάντα ονειρευόμουν να παίξω στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν πίστευα ότι θα ήμουν αρκετά καλός ώστε να φορέσω το Νο9 της ομάδας. Πάντα ελπίζεις να παίξεις με τους καλύτερους, κάτι που κάνω εγώ τώρα με τους Μέσι, Νεϊμάρ, Ινιέστα, Μπουσκέτς και λοιπούς».

Ο Σουάρες μίλησε για το κλειδί της επιτυχίας, που δεν είναι άλλο από την ομαδικότητα και το θετικό κλίμα: «Δεν μας ενδιαφέρει ποιος σκοράρει, παρά μόνο να πηγαίνει καλά η ομάδα. Είναι ξεκάθαρος ο στόχος όλων μας: να κερδίζουμε. Είμαστε χαρούμενοι, δεν υπάρχει ζήλεια ανάμεσά μας. Όλα έρχονται εντελώς φυσικά».

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δεν παρέλειψε να πλέξει και το εγκώμιο του προπονητή του, Λουίς Ενρίκε: «Η πίστη που μου έδειξε από την πρώτη στιγμή, ήταν πολύ σημαντική για μένα. Γνωρίζει τι αρέσει στους παίκτες, τους ακούει και δημιουργεί μια καλή ατμόσφαιρα».

Πηγή: Sport-fm.gr