Home SPORTS NEWS «Επτά σούπερ σταρ της Πρέμιερ Λιγκ είναι γκέι»!

«Επτά σούπερ σταρ της Πρέμιερ Λιγκ είναι γκέι»!

chelsea-premier-league-trophy


Η Αμάλ, κόρη του Τζον Φασάνου, ισχυρίζεται ότι γνωρίζει προσωπικά πως επτά σταρ της Πρέμιερ Λιγκ είναι ομοφυλόφιλοι.

Ήταν το 1990 όταν ο πρώην επιθετικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Τζάστιν Φασάνου παραδέχθηκε δημόσια ότι είναι γκέι, δέχθηκε την κατακραυγή από συναδέλφους του, οπαδούς και ΜΜΕ με αποτέλεσμα να κρεμαστεί το 1998 σε ηλικία 37 ετών.

Δεκαετίες αργότερα η ανιψιά του,κόρη του Τζον Φασάνου, ο οποίος έκανε καριέρα στη Γουίμπλετον, αποκαλύπτει ότι γνωρίζει τουλάχιστον επτά άσους της μεγάλης κατηγορίας στην Αγλλία που είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά φοβούνται να μιλήσουν δημόσια γι’ αυτό λόγω του σάλου που θα προκληθεί.

«Εγώ προσωπικά ξέρω για επτά ποδοσφαιριστές, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να τους κατονομάσω ή να μιλήσω με λεπτομέρειες γι’ αυτούς. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι εξαιρετικά σκοτεινός και ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ τι θα περάσουν αυτοί οι παίκτες αν δημοσιοποιήσουν την σεξουαλική προτίμησή τους» είπε η Αμάλ Φασάνου μιλώντας στο BBC.

Το 2014 ο πρώην Γερμανός μέσος, Τόμας Χίτσλπέργκερ, παραδέχθηκε επίσης δημόσια ότι είναι γκέι, αλλά είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Tον περασμένο Οκτώβριο, η «Daily MIrror» είχε αναφέροι ότι δύο ποδοισφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ, ο ένας εκ των οποίων διεθνής, ήταν έτοιμοι να αποκαλύψουν ότι είναι γκέι. Όπως αναφερόταν στο δημοσίευμα οι δυο τους ελιχαν διαμηνύσει στο περιβάλλον τους ότι είχαν τη στήριξη των ομάδων τους και την Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας.

Πηγή: sdna.gr