Home SPORTS NEWS Γκάφα που θα στοιχίσει βαθμούς στην εθνική u21 της Κροατίας!

Γκάφα που θα στοιχίσει βαθμούς στην εθνική u21 της Κροατίας!

croatia


Η εθνική ομάδα U21 της Κροατίας υπέπεσε σε μία μεγαλειώδη γκάφα, καθώς στο παιχνίδι με την Εσθονία για τα προκριματικά του Euro 2017 χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστή που δεν είχε καν δηλωθεί!

Τα «πιτσιρίκια» της Κροατίας επιβλήθηκαν με 2-1 της Εσθονίας το βράδυ της Δευτέρας, έφτασαν στους 18 βαθμούς και πήραν «αέρα» πέντε βαθμών από Σουηδία και Ισπανία που ακολουθούν και έχουν 13. Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, όμως, η νίκη τους θα πάει στα… σκουπίδια! Και αντί για «τρίποντο» θα χάσουν το ματς στα χαρτιά με 0-3, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας.

Αιτία, η επική γκάφα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Κροατίας, η οποία ξέχασε να δηλώσει έναν παίκτη! Και συγκεκριμένα τον Ιβάν Φιόλιτς, που πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο 19χρονος μέσος της Λοκομοτίβα αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο μέρος, αλλά εκ των υστέρων αποκαλύφθηκε πως δεν υπήρχε πουθενά στη λίστα των Κροατών!

Πλέον, οι Κροάτες περιμένουν την απόφαση της UEFA, η οποία αναμένεται να τους τιμωρήσει με μηδενισμό στο ματς και να δώσει τη νίκη στην Εσθονία με 0-3! Ένα «λάθος» με μεγάλο κόστος, όπως ακριβώς συνέβη (και) στην περίπτωση του Απόλλωνα.

Πηγή: sdna.gr