Home SPORTS NEWS Η προπόνηση του Γουίλσιρ, τσάντιζε τους γείτονες

Η προπόνηση του Γουίλσιρ, τσάντιζε τους γείτονες

wilshar


Μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Τζακ Γουίλσιρ, έφερε στο φως της δημοσιότητας η «Telegraph».

Το τεράστιο δικτυωτό πλέγμα περίφραξης που έχει βάλει ο Άγγλος μέσος στον κήπο του σπιτιού του, έχει ενοχλήσει πολύ την αισθητική των γειτόνων του, με αποτέλεσμα ορισμένοι εξ αυτών να παραπονεθούν με έγγραφη επιστολή τους, προς το Περιφερειακό Συμβούλιο του Σεντ Αλμπανς Σίτι.

Στην επιστολή αυτή, ανέφεραν μεταξύ άλλων πως κινδυνεύει ακόμα και η περιουσία τους σε περίπτωση έντονων θυελλωδών ανέμων, χαρακτηρίζοντας παράλληλα το πλέγμα ως «εξαιρετικά θορυβώδες τερατούργημα».

«Είναι ένα πραγματικό τερατούργημα και θεωρούμε ότι για κάτι τόσο μεγάλο, θα έπρεπε να βγάλει σχετική οικοδομική άδεια. Δε μπορεί να είναι τόσο καλός, αν χρειάζεται ένα τόσο μεγάλο δίχτυ για να μην έρχονται οι μπάλες στους κήπους μας. Ούτως ή άλλως, μας έχει πει πως είναι για τη δική του προπόνηση και όχι για να παίζουν τα παιδιά του», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Οι επικεφαλής του Περιφερειακού Συμβουλίου, πάντως, έκριναν πως μπορεί να κρατήσει τα δίχτυα και πως δε παραβιάζει κανέναν νόμο, με τον Τρέισι Χάρβεϊ, προϊστάμενο σχεδιασμού και οικοδομικού ελέγχου του Συμβουλίου, να δηλώνει: «Πραγματοποιήσαμε μια έρευνα, κάναμε και επίσκεψη στο σπίτι του και αφού εξετάσαμε όλους τους παράγοντες, αποφασίσαμε να μη προχωρήσουμε σε κάποια ενέργεια αφού δε παραβιάζει κανέναν νόμο».

«Όλοι ξέρουν τον Τζακ εδώ, το δίχτυ αυτό φαίνεται από το δρόμο. Αν αυτό βοηθάει στο να προπονείται και να μένει σε φόρμα, τότε είναι καλό. Θα στοιχημάτιζα ότι οι άνθρωποι που διαμαρτύρονται, είναι υποστηρικτές της Τότεναμ», δήλωσε ο 45χρόνος Κόλιν Μπεν, οπαδός της Άρσεναλ και γείτονας του διεθνούς μέσου.

Το σπίτι του Γουίλσιρ, είναι αξίας 3.6 εκατομμυρίων λιρών και βρίσκεται στην περιοχή Χάρπεντεν του Χέρτφορντσαίρ. Ο ίδιος πάντως, ο οποίος βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε λόγω κατάγματος στην περόνη, δημοσίευσε προ ημερών ένα βίντεο στο Instagram, γράφοντας: «Τουλάχιστον ο Άρτσι είναι φαν της νέας μου εστίας».

https://instagram.com/p/BCgLavkiz5f/

Πηγή: Sport-fm.gr