Home SPORTS NEWS Η σύμπτωση του αιώνα ή το στημένο του αιώνα;

Η σύμπτωση του αιώνα ή το στημένο του αιώνα;

corona


Γίνεται σε δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια να χάσει μία ομάδα με το ίδιο σκορ (3-2), ενώ προηγήθηκε 2-0, έχοντας τους ίδιους σκόρερ και στα ίδια ακριβώς λεπτά;

Κι όμως γίνεται είναι η απάντηση. Οι καχύποπτοι θα μιλούσαν πιθανότατα για το στημένο της… χιλιετίας, αυτό που θα έκανε τους Ασιάτες να φαντάζουν “γατάκια” μπροστά σε αυτούς που πιθανώς φρόντισαν για μία τέτοια εξέλιξη. Επειδή βέβαια μιλάμε για ένα πραγματικά απίστευτο γεγονός που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους ότι μπορεί να έχει στηθεί κάτι τέτοιο, αφού εκ των πραγμάτων θα ήταν σχεδόν αδύνατο κι ως εκ τούτου πρόκειται για μία σύμπτωση άνευ προηγουμένου.

Τι λοιπόν συνέβη; Την Κορόνα όσοι δεν ασχολούνται με το στοίχημα, πιθανότατα δεν τη γνωρίζουν. Ίσως μόνο κάποιοι φίλοι της ΑΕΚ, καθώς η Ένωση είχε νικήσει την πολωνική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι σε φιλικό με 2-0.

Ο σύλλογος του Κιέλτσε αγωνίζεται στην Ekstraklasa, πρώτη κατηγορία της Πολωνίας και βρίσκεται στην 13η θέση (σε σύνολο 16 ομάδων) μετά από 24 αγωνιστικές. Στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της Γκόρνικ Λέτζνα, με το ίδιο ακριβώς σκορ δηλαδή που είχε χάσει και στην αμέσως προηγούμενη έξοδό της, 12 ημέρες νωρίτερα από την Πογκόν. Μέχρι εδώ όλα καλά…

Εκείνο ωστόσο που παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον είναι το πως διαμορφώθηκαν τα συγκεκριμένα αποτελέσματα. Και στα δύο παιχνίδια η Κορόνα ευτύχησε να προηγηθεί με 2-0, αλλά είδε την αντίπαλό της να φέρνει την κατάσταση τούμπα. Φοβερό θα πείτε, αλλά εντάξει, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Έχουμε όμως και συνέχεια.

Και στα δύο παιχνίδια τα γκολ της Κορόνα σημειώθηκαν στα ίδια ακριβώς λεπτά. Στο 7′ το 0-1 και στο 17′ το 0-2! Μα καλά γίνεται; Κι όμως συνέβη, αλλά δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Γιατί; Επειδή και οι σκόρερ των συγκεκριμένων τερμάτων ήταν οι ίδιοι! Ο 23χρονος μέσος Μπαρτλομιέι Παβλόφσκι άνοιξε το σκορ στο ένα παιχνίδι, εκείνος και στο δεύτερο. Ο Ισπανός επιθετικός Αϊράμ Καμπρέρα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του κόντρα στην Πογκόν, αυτός και με τη Γκόρνικ Λέτζνα!

Οι μόνες διαφορές που υπήρξαν στα δύο ματς, είναι ότι στο μεν πρώτο η ανατροπή έγινε στο δεύτερο μέρος, ενώ στο πιο πρόσφατο η Κορόνα ισοφαρίστηκε από το ημίχρονο και μάλιστα με ισάριθμα πέναλτι, δεχόμενη το τρίτο γκολ από τον ίδιο παίκτη (χατ τρικ ο Σβίρτσοκ) στην επανάληψη.

Δείτε τα βίντεο των αγώνων: 

https://www.youtube.com/watch?v=oT-CB2BgxZo

https://www.youtube.com/watch?v=4BKkUnmW6VE

Πηγή: sdna.gr