Home SPORTS NEWS Ίσκο: «Δεν ευθύνομαι εγώ κι ο Ροντρίγκες για την εικόνα της Ρεάλ»

Ίσκο: «Δεν ευθύνομαι εγώ κι ο Ροντρίγκες για την εικόνα της Ρεάλ»

isco


Η φετινή χρονιά για τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν κυλάει με τον καλύτερο τρόπο και οι οπαδοί της ομάδας είναι πολύ προβληματισμένοι. Μερίδιο ευθύνης για την προβληματική αγωνιστική εικόνα σύμφωνα με τους φίλους της «βασίλισσας» έχουν οι Χάμες Ροντρίγκες και Ίσκο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ισπανία στη διοίκηση του συλλόγου δεν είναι ευχαριστημένοι από την απόδοση των δύο ποδοσφαιριστών και θα ήθελαν το καλοκαίρι να έρθουν ικανοποιητικές προτάσεις για να παραχωρηθούν σε κάποια ομάδα.

Ο Ίσκο πήρε θέση για την κριτική που ασκείται τόσο σε εκείνον όσο και στον Κολομβιανό συμπαίκτη του. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ανέφερε: «Είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά η φετινή, αλλά δεν νομίζω για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα να ευθύνομαι εγώ και ο Ροντρίγκες. Μετά τον αγώνα με τη Λας Πάλμας ήμουν πολύ θυμωμένος με τον εαυτό μου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι κανένας άλλος δεν ήταν. Παρόλα αυτά είμαι χαρούμενος εδώ, έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης και όσα ακούγονται για την Γιουβέντους είναι απλά φήμες».

Ο 23χρονος στη νίκη των «μερέγχες» με την Σεβίλλη (4-0) δεν ήταν στο αρχικό σχήμα λόγω της κακής συμπεριφοράς του όταν ο Ζινεντίν Ζιντάν τον έκανε αλλαγή στον αγώνα με τη Λας Πάλμας.

Πηγή: Sport-fm.gr