Home SPORTS NEWS Με ανατροπή η Εσπανιόλ κέρδισε την Μπιλμπάο

Με ανατροπή η Εσπανιόλ κέρδισε την Μπιλμπάο

spanyol


Η Εσπανιόλ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως η Μπιλμπάο βρέθηκε σε πολύ κακό μεσημέρι και επικράτησε 2-1 με ανατροπή, για να πάρει πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια παραμονής στην Πριμέρα!

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε προερχόταν από σερί τεσσάρων νικών στο πρωτάθλημα, ενώ, μεσοβδόμαδα, ναι μεν υπέστη ήττα από τη Βαλένθια στο «Μεστάγια» με σκορ 2-1, αλλά προκρίθηκε στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ!

Το μεσημέρι της Κυριακής, ωστόσο, οι Βάσκοι φάνηκαν αρκετά επηρεασμένοι και ανήμποροι να επιβληθούν στο χορτάρι. Ακόμα κι έτσι, κατάφεραν να προηγηθούν με τη μοναδική καλή στιγμή τους στ’ αντίπαλα καρέ, όταν από τεράστια ολιγωρία της άμυνας της Εσπανιόλ η μπάλα έφτασε στον Εράσο που με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η ομάδα της Βαρκελώνης έκανε την αντεπίθεσή της στην επανάληψη κι αφού πρώτα ισοφάρισε με τη δυνατή κεφαλιά του Ντιόπ στο 54ο λεπτό, έφτασε στην ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά και με τον Καϊσέδο να κοντρολάρει καλά σπρώχνοντας τη μπάλα μπροστά του και να πλασάρει με το αριστερό, έγινε το 2-1!

Στις καθυστερήσεις, ο Σιλά σε ταχύτατη επίθεση είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι για να μη δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στην επιβολή επί των Βάσκων.

Στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη αποσπάστηκε πλέον η Εσπανιόλ έπειτα από το εξαιρετικό αποτέλεσμα που πήρε, ενώ η Μπιλμπάο έχει ν’ ανησυχεί για την 6η θέση, λόγω της μικρής απόστασης που τη χωρίζει από τη Θέλτα…

Πηγή: Gazzetta.gr