Home SPORTS NEWS Μοράτα: «Για… πάντα στη Γιουβέντους»!

Μοράτα: «Για… πάντα στη Γιουβέντους»!

morata


Ο Αλβάρο Μοράτα αναγνωρίζει πως στη Γιουβέντους έφτιαξε κατά πολύ το όνομά του (αρχικά έπαιξε ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης) και έτσι είναι λογικό να θέλει να παραμείνει για πολλά χρόνια στην «γηραιά κυρία»! Ο διεθνής επιθετικός έκανε δηλώσεις ενώ έχει ενσωματωθεί με την εθνική Ισπανίας, εν όψει του φιλικού στο «Φρίουλι» με την Ιταλία και μίλησε για το μέλλον του. Βλέπετε, ο Ισπανός άσος βρίσκεται στο προσκήνιο των συζητήσεων, λίγους μήνες πριν αρχίσει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος.

«Θα έμενα στη Γιουβέντους για πολλά ακόμη χρόνια. Θα το ήθελα πραγματικά. Μπορώ απλά να πω πως στο Τορίνο νιώθω σαν το σπίτι μου, ωστόσο τα πράγματα δεν εξαρτώνται μόνο από εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βλέπετε, στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα επαναγοράς από τη «βασίλισσα». Την Τρίτη ρεπορτάζ στην Ισπανία ανέφεραν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ρεάλ Μαδρίτης να αγοράσει ξανά τον παίκτη για να τον… πουλήσει! Επίσης, φέρεται και άλλες ομάδες να θέλουν τον Αλβάρο Μοράτα, ανάμεσα στις οποίες είναι και οι Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Σίτι.

Πηγή: Pamesports.gr