Home SPORTS NEWS O Λεβ έδιωξε τον Κρούζε από την αποστολή

O Λεβ έδιωξε τον Κρούζε από την αποστολή

low_kruse


Τα νυχτοπερπατήματα και η… άστατη ζωή κόστισαν ακριβά στον Μαξ Κρούζε. Η Γερμανική Ομοσπονδία επιβεβαίωσε πως ο Γιόακιμ Λεβ έδιωξε τον επιθετικό της Βόλφσμπουργκ από την αποστολή για τις φιλικές αναμετρήσεις με την Αγγλία και τη Ιταλία εξαιτίας της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς του. Ύστερα από το συγκεκριμένο επεισόδιο η συμμετοχή του στο προσεχές Euro τίθεται εν αμφιβόλω.

“Την προηγούμενη εβδομάδα μίλησα με τον Μαξ για το τι περιμένω από τους παίκτες τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Η συμπεριφορά του τις προηγούμενες εβδομάδες ήταν εντελώς αντιεπαγγελματική. Χρειαζόμαστε παίκτες που να επικεντρώνονται στο ποδόσφαιρο και να καταλαβαίνουν ποιος είναι ο ρόλος τους στην ομάδα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

Ο 27χρονος άσος φέρεται να έχει ξενυχτήσει μέχρι πρωίας το Σάββατο (19/03), όταν και διοργάνωσε πάρτι για τα γενέθλιά του. Αυτή φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αφού τον περασμένο Οκτώβριο ο Γερμανός επιθετικός συμμετείχε σε τραπέζι Poker, κερδίζοντα μάλιστα 75.000 ευρώ, τα οποία όμως ξέχασε σ’ ένα ταξί!

Πηγή: Contra.gr