Home SPORTS NEWS Οπαδός Αϊντχόφεν: «Δεν είμαστε και παιδόφιλοι για να μας τιμωρήσουν»!

Οπαδός Αϊντχόφεν: «Δεν είμαστε και παιδόφιλοι για να μας τιμωρήσουν»!

psvfan


Οι οπαδοί της PSV είχαν ταξιδέψει στην ισπανική πρωτεύουσα για το παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το Γιουρόπα Λιγκ και λόγω της απρεπούς συμπεριφοράς τους (εξευτέλισαν ζητιάνους πετώντας τους κέρματα) η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να τους απαγορεύσει την είσοδο στο γήπεδο.

«Η ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο επιβάλλεται σε αυτούς που προσβάλλουν το όνομα του συλλόγου. Η μεγαλύτερη ποινή είναι 36 μήνες. Όλοι όσοι εμπλέκονται στο περιστατικό έχουν δεχτεί τις κυρώσεις» ανακοίνωσε ο ολλανδικός σύλλογος. Αυτή η ανακοίνωση προκάλεσε την αντίδραση ενός εκ των οπαδών που αναγνωρίστηκαν για όσα συνέβησαν στη Μαδρίτη, ο οποίος μιλώντας στον ολλανδικό Τύπο δήλωσε… θύμα και όχι θύτης.

«Είναι πραγματικά απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο μας αντιμετώπισαν τα ΜΜΕ. Όλος ο κόσμος βγήκε και είπε τη γνώμη του χωρίς να ξέρει τι συνέβη. Εμείς απλά τους δώσαμε χρήματα και μάλιστα μας απάντησαν αυτές οι γυναίκες ότι μακάρι και άλλοι να τους έδιναν χρήματα όπως εμείς. Μέχρι και τους παιδόφιλους τους αντιμετωπίζουν καλύτερα από ότι εμάς. Το πρόσωπό μου εμφανιζόταν σε φωτογραφίες και βίντεο που έκαναν το γύρο του κόσμου» ήταν τα λόγια του συγκεκριμένου οπαδού, ο οποίος πάντως έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο και έχει μπει και στη φυλακή όταν ήταν ανήλικος μετά από καταδίκη για εμπρησμό.

Πηγή: sdna.gr