
Ο Μάρκους Ράσφορντ έκανε απίθανα πράγματα στον Φλεβάρη, έδωσε ευρωπαϊκή πρόκριση, γλίτωσε την ομάδα του από το φιάσκο του αποκλεισμού, ενώ έβαλε τη Γιουνάιτεντ ξανά στο κόλπο της τετράδας. Πέτυχε τέσσερα γκολ, έκανε μια ασίστ και… τρέλανε το Ολντ Τράφορντ. Ετσι, οι φίλαθλοι της ομάδας τον ανέδειξαν MVP για τον μήνα Φεβρουάριο. Ο 18χρονος συγκέντρωσε το 56% των προτιμήσεων, αφήνοντας πίσω του τους Μέμφις Ντεπάι (31%) και Τζέσε Λίνγκαρντ (13%).
Πηγή: Gazzetta.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Ο απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής του 2025 [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Ethnikos-AxnasSKOS9115-300x194.jpg)



