Home SPORTS NEWS Πήρε το ντέρμπι, ελπίζει στην παραμονή η Λεβάντε

Πήρε το ντέρμπι, ελπίζει στην παραμονή η Λεβάντε

valencia


Η Λεβάντε επικράτησε της Βαλένθια στο τοπικό ντέρμπι με 1-0 και μπήκε και πάλι δυνατά στη μάχη για την παραμονή στην Primera Division. Νέα απογοήτευση για τις «Νυχτερίδες» του Γκάρι Νέβιλ.

Το 0-0 του πρώτου μέρους μάλλον αδικεί την εικόνα της αναμέτρησης καθώς τόσο η Λεβάντε όσο και η Βαλένθια δημιούργησαν ευκαιρίες για κάποιο τέρμα. Ειδικά η Λεβάντε ήταν αυτή που πίεσε αρκετά την εστία των «Νυχτερίδων» με τον Ντιέγο Άλβες να σώζει τη Βαλένθια κρατώντας το μηδέν.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο δυναμικά, όπως ακριβώς τελείωσαν και το πρώτο μέρος. Αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα της Βαλένθια δεν άφηνε κενούς χώρους.

Στο 65′ όμως η Λεβάντε βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Χουανφράν εκτέλεσε το πλάγιο και ο Ρόσι πετάχτηκε ιδανικά μέσα στην άμυνα της Βαλένθια και με προβολή έστειλε την μπάλα στη γωνία του Ντιέγο Άλβες, ο οποίος δεν μπορούσε αυτή τη φορά να κάνει τίποτα.

Η Λεβάντε κράτησε αυτό το πολύτιμο 1-0 μέχρι το τέλος, μπαίνοντας έτσι και πάλι «ζεστά» στο παιχνίδι της παραμονής, αφού μείωσε στους τρεις βαθμούς την απόσταση από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Όσο για τη Βαλένθια, ο Γκάρι Νέβιλ κατέγραψε ακόμα ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα, με τις «Νυχτερίδες» να να βρίσκονται καθηλωμένες στη 12η θέση της Primera Division σε μία χρονιά που θα θέλουν γρήγορα να ξεχαστεί.

 

Πηγή: sdna.gr