Home SPORTS NEWS Προέχουν οι ανανεώσεις συμβολαίων στη Νάπολι

Προέχουν οι ανανεώσεις συμβολαίων στη Νάπολι

napoli


Τα ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρουν ότι η διοίκηση της Νάπολι έχει προγραμματίσει ραντεβού με πέντε ποδοσφαιριστές της για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Μέσα στους πέντε παίκτες έχει συμπεριληφθεί και ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος φέτος έχει πετύχει 29 γκολ σε 30 εμφανίσεις. Το συμβόλαιο του Αργεντινού λήγει το καλοκαίρι του 2018 και σε καμία περίπτωση οι «παρτενοπέι» δεν θα ήθελαν να χάσουν τον καλύτερό τους παίκτη.

Σημερινό δημοσίευμα της «Gazzeta dello sport» κάνει λόγο για σύντομη συνάντηση του ισχυρού άνδρα των Ναπολιτάνων, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με τους εκπροσώπους του 28χρονου επιθετικού, τον πάτερα και τον αδερφό του.

Όλα είναι ανοικτά πάντως για το μέλλον του διεθνή άσου. Στην τελευταία συνάντηση του πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης με τον πρόεδρο του συλλόγου, υπήρξε μία διαφωνία γιατί ο ποδοσφαιριστής δεν ήθελε να αυξηθεί η ρήτρα αποδέσμευσής του από την ομάδα.

Οι εφημερίδες από την γειτονική χώρα τονίζουν ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Ιγκουαΐν από τις Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι. Πολύ πιθανόν είναι το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων να παίξουν σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του ή όχι.

Ωστόσο, οι Μέρτενς, Καγιεχόν και Γκουλάμ είναι εκείνοι που θα κληθούν στα μέσα του Μαΐου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την ομάδα. Για την περίπτωση του Ραούλ Αλμπιόλ υπάρχουν σκέψεις να παραχωρηθεί το καλοκαίρι. Ο Ισπανός σε λίγους μήνες κλείνει τα 33 του χρόνια και το συμβόλαιό του με την Νάπολι λήγει το 2018.

Πηγή: Sport-fm.gr