Home DON'T MISS Στα προημιτελικά η Μάντσεστερ Σίτι

Στα προημιτελικά η Μάντσεστερ Σίτι

yaya


Την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League πανηγύρισε για πρώτη φορά στην ιστορία της η Μάντσεστερ Σίτι έπειτα από την ισοπαλία χωρίς σκορ με τη Ντινάμο Κιέβου στην Αγγλία.

Οι “πολίτες” είχαν επικρατήσει με 3-1 στην Ουκρανία, ενώ το κλίμα δεν ήταν και το καλύτερο στο “Σίτι οφ Μάντσεστερ”, καθώς από τα πρώτα λεπτά αποχώρησαν τραυματίες οι Βενσάν Κομπανί και Νικολάς Οταμέντι.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι είχε ξεκαθαρίσει πως θα παίξουν οι βασικοί, έτσι στο κέντρο της άμυνας ξεκίνησαν οι Βενσάν Κομπανί και Νικολάς Οταμέντι, όμως στο 25′ το δίδυμο αποτελούσαν οι Ελιακίμ Μανγκαλά και Μαρτίν Ντεμιτσέλις!

Ο Κομπανί στο 5ο λεπτό τραυματίστηκε μόνο τους και ο Μανγκαλά πέρασε στην θέση του, ενώ στο 24′ πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε και για τον Οταμέντι που αντικαταστάθηκε από τον συμπατριώτη του. Σίγουρα υπάρχει αγωνία για το τι θα δείξουν οι εξετάσεις.

Η πρώτη πραγματικά καλή ευκαιρία στο ματς ήρθε μετά από μία ώρα παιχνιδιού, και συγκεκριμένα στο 61′, με τον Χεσούς Νάβας να την χάνει για τους “πολίτες”, καθώς το διαγώνιο σουτ χτύπησε στο δοκάρι του Σοβκόβσκι, ενώ δύο λεπτά μετά κοντά στο γκολ έφτασε και η Ντινάμο, αλλά ο Χαρτ μπλόκαρε το πλασέ του Γιαρμόλενκο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί (7′ Μανγκαλά), Οταμέντι (24′ Ντεμιτσέλις), Κλισί, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Γιαγιά Τουρέ, Χεσούς Νάβας, Νταβίντ Σίλβα (79′ Στέρλινγκ), Αγκουέρο.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Σοβκόβσκι, Βίντα, Χατσερίντι, Ντράγκοβιτς, Αντούνες, Γκάρμας (64′ Σιντορτσούκ), Μιγκέλ Βελόζο, Γιαρμόλενκο, Χούσιεβ (62′ Ιακοβένκο), Μπουγιάλσκι, Τεοντόρσικ (46′ Ντέρλις Γκονσάλες).

πηγη: Sport24