Home SPORTS NEWS Στην δημοσιότητα (και) το συμβόλαιο του Ντεπάι

Στην δημοσιότητα (και) το συμβόλαιο του Ντεπάι

mempys


Μετά την χθεσινή αποκάλυψη της συμφωνίας μεταξύ Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα για την πώληση του Λουίς Σουάρες, σειρά έχει σήμερα του Μέμφις Ντεπάι από την Αϊτχόφεν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Tα δημοσιεύματα του καλοκαιριού (όταν βρισκόταν σε εξέλιξη η μεταγραφή), ανέφεραν πως η Γιουνάιτεντ ξόδεψε 40 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, τα ακριβή νούμερα της συμφωνίας είναι τα εξής:

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγόρασε από την Αϊτχόφεν τον Ντεπάι έναντι 34 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα μισά (17 εκατ. ευρώ) δόθηκαν μαζί με τις υπογραφές. Ακόμα 8.5 εκατ. ευρώ δόθηκαν στις 31 Ιανουαρίου 2016 ενώ το υπόλοιπο ποσό (8.5 εκατ. ευρώ) θα καταβληθεί την 1η Ιουλίου 2016.

Στο συμβόλαιο υπήρχαν επίσης ορισμένοι όροι, σύμφωνα με τους οποίους οι Ολλανδοί θα πάρουν 1.350.000 ευρώ σε περίπτωση που η Μάντσεστερ κατακτήσει το πρωτάθλημα, 325.000 ευρώ αν η ομάδα έφτανε στους 4 του Τσάμπιονς Λιγκ, 650.000 ευρώ αν έφτανε στον τελικό και 1.350.000 ευρώ αν έπαιρνε το βαρύτιμο τρόπαιο. Φυσικά τα τρία τελευταία ενδεχόμενα έχουν πλέον αποκλειστεί…

Τέλος, αν οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πουλήσουν τον Ντεπάι σε μία επικερδή για εκείνους συμφωνία (σ.σ. με ποσό μεγαλύτερο απ’ όσο τον αγόρασαν), θα καταβάλουν το 10% του ποσού ή μέχρι 5 εκατ. ευρώ.

Πηγή: Sport-fm.gr