Home SPORTS NEWS Στο «Καμπ Νου» ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης για να τιμήσει τη...

Στο «Καμπ Νου» ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης για να τιμήσει τη μνήμη του Κρόιφ

204450


Στο «Καμπ Νου» για να τιμήσει τη μνήμη του Γιόχαν Κρόιφ βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, δείχνοντας ότι σε τέτοιες στιγμές δεν υπάρχουν αντιπαλότητες…

«Αιώνιοι» αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο, αντίπαλοι και εκτός αυτού, αλλά σε τέτοιες ειδικές καταστάσεις το ποδόσφαιρο κατευνάζει και τα μεγαλύτερα μίση.

Μία τέτοια συγκυρία αποτελεί και στην Ισπανία ο θάνατος του Γιόχαν Κρόιφ, με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την αντίστοιχη της Μπαρτσελόνα να δείχνουν το μεγαλείο του αθλητισμού, παρά τη δεδομένη μεταξύ τους αντιπαλότητα.

Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα έχει διαμορφώσει έναν ειδικό χώρο εντός «Καμπ Νου» για όποιον θέλει να τιμήσει τη μνήμη του Ολλανδού και το «παρών» έδωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Σήμερα είναι μία πολύ λυπηρή ημέρα. Υπάρχουν άτομα που δεν πρέπει να πεθαίνουν και ένα από αυτά είναι ο Γιόχαν Κρόιφ. Γεννηθήκαμε την ίδια χρονιά και έτσι είχα τη δυνατότητα να παρακολουθήσω όλη την καριέρα του. Πολλοί λένε πως ήταν εκείνος που άλλαξε την Μπαρτσελόνα, εγώ λέω ότι έφερε επανάσταση στο ισπανικό και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Εμείς οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης θέλουμε να στείλουμε την υποστήριξη και τη στοργή μας στην οικογένεια του Κρόιφ και στους οπαδούς της Μπάρτσα. Κληρονομιά όπως η δική του θα διαρκέσει για πάντα», δήλωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ ο οποίος συνοδευόταν από τον ομόλογό του στην Μπαρτσελόνα, Ζοσέ Μαρία Μπαρτομέου.

sport-fm.gr