
Ένα απίθανο μπόνους είχε στο συμβόλαιο του ο Εσεκιέλ Λαβέτσι σε περίπτωση που η Hebei CFFC κέρδιζε στο ντεμπούτο του, με αποτέλεσμα να λάβει τελικά 60.000€ για… 20 λεπτά.
Ο Αργεντινός επιθετικός άφησε το μαγευτικό Παρίσι για τα… μαγευτικά λεφτά της Κίνας και συγκεκριμένα την Hebei, με την οποία λέγεται πως υπέγραψε συμβόλαιο που θα του εξασφαλίζει 14.000.000€ ετησίως.
Έλα όμως που αυτά δεν είναι τα μοναδικά χρήματα που θα λάβει. Όπως αποκαλύπτει η Equipe, ο Λαβέτσι στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Hebei CFFC πήρε άλλες 60.000€. Πως μεταφράζεται αυτό το ποσό;
Σε περίπτωση που κέρδιζε η ομάδα του στο ντεμπούτο του, ο Λαβέτσι θα έπαιρνε 3000€ για κάθε λεπτό συμμετοχής του. Ο Αργεντινός αγωνίστηκε για 20 λεπτά, οπότε καρπώθηκε 60.000€, αφού η Hebei CFFC νίκησε με 2-1 την Guangzhou R&F του Απόστολου Γιάννου.
Καθόλου άσχημα και να φανταστείτε πως ίσως υπάρχουν και άλλα κρυφά μπόνους.
Πηγή: Sport24.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Ο απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής του 2025 [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Ethnikos-AxnasSKOS9115-300x194.jpg)



