Home SPORTS NEWS Το «Stade de France» νικάει τον τρόμο και ανοίγει ξανά τις πύλες...

Το «Stade de France» νικάει τον τρόμο και ανοίγει ξανά τις πύλες του!

stadedefrance


Ήταν στις 13 Νοεμβρίου όταν οι τρομοκράτες αιματοκύλισαν το Παρίσι αφήνοντας πίσω περισσότερους από 130 νεκρούς και τον τρόμο να αιωρείται πάνω από τη γαλλική πρωτεύουσα. Ένα από τα σημεία που προσπάθησαν να χτυπήσουν οι τρομοκράτες ήταν και το «Stade de France», στο οποίο η Γαλλία φιλοξενούσε την Γερμανία. Ήθελαν να ανατιναχτούν στις εξέδρες. Ήθελαν εκατοντάδες νεκρούς στο γήπεδο και κυρίως ήθελαν να παρακολουθήσει όλος ο κόσμος τις πράξεις τους σε live σύνδεση.

Ευτυχώς το σχέδιό τους απέτυχε και την Τρίτη το «Stade de France» θα ανοίξει τις πύλες του για να φιλοξενήσει το φιλικό των «τρικολόρ» με τη Ρωσία. Θα είναι ένα ματς – μήνυμα στους τρομοκράτες, αλλά και ένα ματς – τεστ εν όψει του Euro 2016, όπου αναμένεται να βρεθούν στη Γαλλία περισσότεροι από 10 εκατομμύρια οπαδοί για να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι στο… κόκκινο και ουδείς χωρίς εισιτήριο δεν θα μπορεί καν να πλησιάσει κοντά στο γήπεδο. Επίσης θα υπάρχει έλεγχος στα μέσα μεταφοράς, αλλά και στους εργαζόμενους του «Stade de France».

Πηγή: sdna.gr