Home SPORTS NEWS Aπίστευτη φραστική επίθεση Λουίς Ενρίκε σε δημοσιογράφο

Aπίστευτη φραστική επίθεση Λουίς Ενρίκε σε δημοσιογράφο

luis-ernike


Μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Βαλένθια, ο Λουίς Ενρίκε είχε (λογικά) νευράκια… Δεν ήταν, όμως, καθόλου λογικό το γεγονός ότι αποφάσισε για μια ακόμη φορά να ξεσπάσει σε δημοσιογράφους, οι οποίοι (λογικά) είχαν πολλές απορίες και πολλές ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα στο «Καμπ Νου». Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δέχθηκε μεν να γίνουν ερωτήσεις, ωστόσο επέλεξε να είναι αγενείς προς αυτούς που ρωτούσαν πράγματα που δεν του άρεσαν.

Όταν, λοιπόν, τον λόγο πήρε ο δημοσιογράφος Βίκτορ Μάλο (σ.σ: μάλο στα ισπανικά σημαίνει κακός) και έκανε ερώτηση σχετικά με τη φυσική κατάσταση των παικτών που δείχνουν αγνώριστοι στα τελευταία παιχνίδια, ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να δείξει την κακή… ανατροφή του. «Πως είπες το επίθετό σου; Μάλο; (Κακος). Αυτός είσαι. Επόμενη ερώτηση» ήταν η απάντηση του προπονητή της Μπαρτσελόνα.

Μετά το τέλος του πρώτου προημιτελικού με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο 45χρονος τεχνικός είχε κληθεί να μιλήσει στους δημοσιογράφους και είχε πάλι… νευράκια. Έτσι και παρά το γεγονός ότι οι δηλώσεις μεταδίδονταν απευθείας δεν είχε κανένα πρόβλημα ο Λουίς Ενρίκε να είναι εξαιρετικά απότομος ως και αγενής προς την δημοσιογράφο που του έκανε ερωτήσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=mCq2VcPKNSc

Πηγή: sdna.gr