Home DON'T MISS «Γκέλα» ολκής για την Χέρτα

«Γκέλα» ολκής για την Χέρτα

233520


Αν θέλει να παίξει στα προκριματικά του Champions League, πρέπει να σοβαρευτεί! Η Χέρτα έμεινε -εντός έδρας- στο 2-2 με το τελευταίο και καταδικασμένο Ανόβερο, παραμένοντας για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και έχασε την ευκαιρία να διατηρήσει τη διαφορά των 3 βαθμών από την 5η θέση και τις Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ πολύ νωρίς (3‘) και έδειξαν να βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ο Πλάτενχαρντ σέντραρε από τα αριστερά και ο Ιμπίσεβιτς πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με πολύ ωραίο τσίμπημα της μπάλας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ένα τέταρτο αργότερα, όμως, ο Σόμπιχ έπειτα από πολύ ωραία συνεργασία των συμπαικτών του και κάθετη του Κιγιοτάκε, πλάσαρε εύστοχα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι άντεχαν στην πίεση των παικτών της Χέρτα και έπειτα από σόλο και στρώσιμο του Κάραμαν μέσα στην περιοχή, ο Σμίντεμπαχ έκανε στο 58’ το 2-1 και πάγωσε το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν στο 72’ με τον Καλού, ισοφαρίζοντας σε 2-2 και παίρνοντας τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ δικαιούνται να φωνάζουν για πέναλτι πάνω στον σκόρερ του δεύτερο τέρματος στο 75’.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής

Παρασκευή 8/4

Χέρτα Βερολίνου-Ανόβερο 2-2

(3’ Ιμπίσεβιτς, 72’ Καλού / 18’ Σόμπιχ, 58’ Σμίντεμπαχ)

Σάββατο 9/4 (16:30)

Αμβούργο-Ντάρμσταντ

Στουτγκάρδη-Μπάγερν Μονάχου

Βέρντερ Βρέμης-Άουγκσμπουργκ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Χόφενχαϊμ

Ίνγκολσταντ-Γκλάντμπαχ

Βόλφσμπουργκ-Μάιντς (19:30)

Κυριακή 10/4

Σάλκε-Ντόρτμουντ (16:30)

Κολωνία-Λεβερκούζεν (18:30)

πηγή: sport-fm.gr