Home SPORTS NEWS Με ανατροπή η Μπενφίκα

Με ανατροπή η Μπενφίκα

benfica


Δυσκολότερα του αναμενομένου, η Μπενφίκα έκαμψε στο “Εστάδιο Ντα Λουζ” την αντίσταση της Βιτόρια Σετούμπαλ κι ανακατέλαβε την πρώτη θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος, την κούρσα του οποίου οδηγεί μετά από 30 αγωνιστικές.

Ένα λεπτό μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ο Αντρέ Κλάρο εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών των “αετών” κι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Η λύση για την Μπενφίκα, ήρθε στο 20ό λεπτό από το Βραζιλιάνο επιθετικό, Ζόνας, ο οποίος είναι και πρώτος σκόρερ της Premiera Liga, με 31 γκολ.

Με τη Σετούμπαλ να βρίσκεται σε σύγχυση, η Μπενφίκα ανέτρεψε το εις βάρος της προβάδισμα στο 24ο λεπτό με εξαιρετική κεφαλιά του Ζαρντέλ μετά από εκτέλεση κόρνερ. Το 2-1 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Η Μπενφίκα οδηγεί την κούρσα του πορτογαλικού πρωταθλήματος, με τη έτερη ομάδα της Λισαβώνας, Σπόρτινγκ, να έχει δύο βαθμούς λιγότερους στη δεύτερη θέση.

Βασικός ο Κώστας Μήτρογλου, παραχώρησε τη θέση του στον Ραούλ Χιμένες στο 82ο λεπτό, αντίθετα ο Ανδρέας Σάμαρης πέρασε στο 70ό λεπτό στη θέση του Λιούμπομιρ Φέισα.

Πηγή: Sport24.gr