Home SPORTS NEWS Μουρίνιο: «Δεν υπάρχει συμφωνία με τη Γιουνάιτεντ-Θέλω να γυρίσω στην Αγγλία»

Μουρίνιο: «Δεν υπάρχει συμφωνία με τη Γιουνάιτεντ-Θέλω να γυρίσω στην Αγγλία»

muri


Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε ότι δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα, αλλά θέλει να εργαστεί σε σύλλογο στην Αγγλία. Το όνομα του Πορτογάλου τεχνικού έχει συνδεθεί με τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς όμως ο ίδιος να αποδέχεται τα σενάρια.

Σε δηλώσεις που έκανε ο 53χρονος προπονητής αναφέρθηκε για το μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω το χρόνο που έχω, αυτούς τους μήνες που δεν εργάζομαι σε κάποια ομάδα μπορώ και κάνω πράγματα που δεν θα έκανα αν εργαζόμουν. Είμαι πολύ ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο για αυτό και μου λείπει. Νιώθω σαν να είμαι ασθενής, το καλοκαίρι όμως θα επιστρέψω. Μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι αυτή τη στιγμή δεν έχω συμφωνήσει με καμία ομάδα, αλλά η πρώτη μου επιλογή είναι η Αγγλία».

Στη συνέχεια, ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι μίλησε και για τα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει τους «κόκκινους διαβόλους» σε λίγους μήνες: «Με τον Λουίς Φαν Χαλ είχα συνεργαστεί μία περίοδο, είμαστε φίλοι. Το όνομά μου συνδέεται συνεχώς με διαφορετικές ομάδες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω να εργαστώ σε κάποια ομάδα, το καλοκαίρι θα δουλεύω και πάλι».

Τέλος, ο «Μου» τόνισε ότι είναι πρόθυμος να εργαστεί σε κάποιον σύλλογο ακόμα και σε εθνική ομάδα: «Τις αποφάσεις μου θα τις πάρω ανάμεσα στον Μάιο και Ιούνιου. Είμαι ανοικτός σε κάθε σύλλογο και σε εθνική ομάδα. Πρέπει να σκεφτώ το καλύτερο για την καριέρα μου, προτιμώ να γυρίσω πίσω στην Αγγλία».

πηγή: sport-fm.gr