Home SPORTS NEWS Πρώτη εμφάνιση Κόντε στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι

Πρώτη εμφάνιση Κόντε στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι

conte


Ούτε μέρα δεν αφήνει να πάει χαμένη ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός προπονητής βρέθηκε χθες στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι, εκπλήσσοντας τους πάντες, προκειμένου να κάνει τις πρώτες του επαφές με τους παίκτες που θα τον βοηθήσουν στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Παρά το γεγονός ότι ο Γκους Χίντινγκ συνεχίζει να προπονεί την ομάδα -η οποία μάλιστα ετοιμάζεται για το ματς του Σαββάτου κόντρα στην Σουόνσι-, ο Κόντε θα αρχίσει τα τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές-κλειδιά του συλλόγου, προκειμένου να διαπιστώσει αν θα μπορεί να τους υπολογίζει για την επόμενη σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έντεν Άζαρντ δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα παραμείνει στο Στάμφορντ Μπριτζ ή αν θα αρχίσει να μελετά το ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Νεμάνια Μάτιτς κρατάει κλειστά τα χαρτιά για τα μελλοντικά του σχέδια ενώ ο Ντιέγκο Κόστα δεν έχει κρύψει την επιθυμία του επιστροφής στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ακόμα, ο τερματοφύλακας της ομάδας Τιμπό Κουρτουά δήλωσε την περασμένη εβδομάδα πως δεν σκέφτεται να φύγει ενώ η παραμονή του αρχηγού Τζον Τέρι θα εξαρτηθεί από την κρίση του Κόντε για το πόσο μπορεί ο 35χρονος να έχει έναν βασικό ρόλο στα πλάνα του.

Πηγή: Sport-fm.gr