Home SPORTS NEWS Σερί 8 νικών η Ρεάλ, 3-0 την Βιγιαρεάλ

Σερί 8 νικών η Ρεάλ, 3-0 την Βιγιαρεάλ

ben


Νωρίτερα οι άλλες δύο είχαν κάνει τη δουλειά τους. Και τα απίθανα οκτώ γκολ που έβαλε η Μπαρτσελόνα στη Λα Κορούνια και το ένα και καλό της Ατλέτικο στο Μπιλμπάο, ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα είχαν ως βαθμολογικό όφελος. Επρεπε λοιπόν και η Ρεάλ να νικήσει εντός τη Βιγιαρεάλ, ώστε να παραμείνει στο -1 από τις συνδιεκδικήτριες του τίτλου. Αν και το Κίτρινο Υποβρύχιο αναμενόταν δύσκολος αντίπαλος, τελικά έχασε με κάτω τα χέρια. Το 3-0 μάλιστα έστειλε την παραγωγή των νικητών στα 101 γκολ!

Αν και ξεκίνησε νωχελικά η Βασίλισσα, είχε μερικά καλά σημεία στον αγώνα. Στο 41’ άνοιξε το σκορ, όταν σε παράλληλη του Ρονάλντο, ο Ασένχο δεν έδιωξε καλά και σε πρώτο χρόνο με το κεφάλι ο Μπενζεμά έβαλε το 23ο του στο πρωτάθλημα. Δύο λεπτά αργότερα χρειάστηκε να επέμβει για μία και μοναδική φορά ο Κέιλορ Νάβας στο δυνατό σουτ του Ντένις Σουάρες. Ο Μόντριτς απείλησε με ωραίο φαλτσαριστό (50’) και ο Λούκας Βάθκεθ (69’)που έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με τα λευκά, έγραψε το 2-0. Αφού έπαιξε το 1–2 με τον Μπενζεμά, έκανε υπέροχη επέλαση και σούταρε από μακριά στην αριστερή γωνία.

Στο 76’ ο Μόντριτς έβαλε το πιο όμορφο τέρμα του αγώνα. Στην κόντρα ο Ντανίλο έβγαλε τέλεια σέντρα και ο Κροάτης ως τρέιλερ εμφανίστηκε από το πουθενά στο πλάνο, για να σκοράρει με προβολή. Μέχρι το φινάλε δεν υπήρξε άλλη φάση. Μόνο που ο Κριστιάνο έφυγε λες και είχε κάποιο πρόβλημα, κάτι που θα φανεί στην ενημέρωση της Ρεάλ. Με αυτά τα τρία γκολ η Ρεάλ ξεπέρασε τα 100 γκολ (101) για έβδομη σερί χρονιά και για όγδοη στην ιστορία της. Καμία άλλη ομάδα στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα δεν έχει πετύχει κάτι αντίστοιχο…

Πηγή: Gazzetta.gr