Home SPORTS NEWS Στήνουν ποδοσφαιρικά παιχνίδια με 700 ευρώ στην Ισπανία

Στήνουν ποδοσφαιρικά παιχνίδια με 700 ευρώ στην Ισπανία

sp


Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «El Mundo», που μάλιστα φέρνει στη δημοσιότητα και μηνύματα WhatsApp, που έλαβε τερματοφύλακας ομάδας που συμμετέχει στην Tercera Division μέσω των οποίων του προσφέρονται 700 ευρώ για να έχει… μειωμένη απόδοση και να συμβάλει με αυτό τον τρόπο στην ήττα της ομάδας του.

Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει η αστυνομία της Βαλένθια, ενώ οι εμπλεκόμενες ομάδες είναι η Κλουμπ Ουνιόν Ντεπορτίβο ντε Μπενιγαμίν και η Έλτσε. Σε αυτόν τον αγώνα ζητήθηκε από τον τερματοφύλακα της πρώτης να δεχθεί δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Τα μηνύματα του έχει στείλει φίλος του, ο οποίος έχει γνωστούς σε στοιχηματικές εταιρίες. Για τις… υπηρεσίες του ο τερματοφύλακας θα ανταμειβόταν με το ποσό των 700 ευρώ, τουλάχιστον όπως φαίνεται στα μηνύματα,

Οι καταγγελίες, πάντως, αφορούν συνολικά οκτώ αγώνες της φετινής σεζόν. Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα ο τερματοφύλακας δεν υπέκυψε τελικά στις πιέσεις και το… κύκλωμα που είχε αναλάβει δράση στην ερασιτεχνική κατηγορία για να στήνει αναμετρήσεις τον στοχοποίεισαι, καθώς ακολούθησαν απειλές, οι οποίες πάντως δεν υλοποιήθηκαν.

Πηγή: sdna.gr