
Παρελθόν από την Ουντινέζε έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια θα αποτελέσει στο τέλος της σεζόν ο Αντόνιο Ντι Νατάλε, όπως ενημέρωσε ο ίδιος!
Ο Ιταλός άσος αποτελεί το σύμβολο της ομάδας, μετρώντας συνολικά 226 γκολ σε 439 παιχνίδια, έχοντας απορρίψει στο παρελθόν τη Γιουβέντους για χάρη της. Ο Ντι Νατάλε έχει να αγωνιστεί δύο μήνες, λόγω τραυματισμού κι όπως δήλωσε ο ίδιος, ελπίζει να είναι διαθέσιμος για το τελευταίο του ματς στο «Φρίουλι», καθώς στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την ομάδα, δίχως όμως να αποσυρθεί.
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Ο απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής του 2025 [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Ethnikos-AxnasSKOS9115-300x194.jpg)



