Home DON'T MISS Ανατροπή στην ανατροπή από Γουέστ Χαμ, 3-2 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ανατροπή στην ανατροπή από Γουέστ Χαμ, 3-2 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

west-ham


Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα στο “Boleyn Ground”, η Γουέστ Χαμ κέρδισε 3-2 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα “σφυριά” με ανατροπή στην ανατροπή ανέβηκαν στην 5η θέση και είναι στα πόδια τους να κλειδώσουν μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από την άλλη, οι “Κόκκινοι διάβολοι” πέταξαν στα σκουπίδια την ευκαιρία να βρεθούν στην 4η θέση που οδηγεί στο τσάμπιονς λιγκ.

Δείτε εδώ πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία.

Η ομάδα του Λονδίνου προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με τον Ντιαφρά Σακό. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-0, όμως με την έναρξη της επανάληψης η ομάδα του Λουίς φαν Χάαλ ισοφάρισε σε 1-1. Σκόρερ ο Μαρσιάλ στο 51ο λεπτό, παίκτης που έφερε τα πάνω κάτω στο 72ο λεπτό, κάνοντας το 2-1. Δεν κράτησαν για πολύ οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων όμως, αφού η Γουέστ Χαμ ανέτρεψε το σκορ, με γκολ των Αντόνιο και Γουίνστον Ριντ σε 76ο και 80ο λεπτό.

Να αναφέρουμε πως αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας που έδωσε η Γουέστ Χαμ στο ιστορικό της γήπεδο, αφού από τη νέα σεζόν μετακομίζει στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου. Έτσι τα “σφυριά” αποχαιρέτησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο “Boleyn Ground”.

Παρακολουθήστε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης: