Home DON'T MISS Απίστευτη… στοιχηματική ιστορία με φόντο τον άθλο της Λέστερ!

Απίστευτη… στοιχηματική ιστορία με φόντο τον άθλο της Λέστερ!

mandy


Ακόμη μια απίστευτη στοιχηματική ιστορία, με κουπόνι που είχε τη Λέστερ να κατακτήσει το Πρωτάθλημα, ήρθε στην επιφάνεια. Αυτό που θα διαβάσετε πιο κάτω ίσως είναι το πιο τρελό από τα δεκάδες που βγήκαν στη φόρα το τελευταίο διάστημα όσον αφορά τους “μπλε”.

Η Μάντι Κλαρκ, φίλαθλος της Λέστερ, κάτοχος διαρκείας για 25 χρόνια, δουλεύει ως γραμματέας για τον Ματ Σμιθ, πλαστικό χειρούργο, φανατικό οπαδό της μισητής αντιπάλου Νότιγχαμ Φόρεστ, που θέλησε να τις κάνει πλάκα στην αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου. Τι έκανε ο γιατρός; Στοιχημάτισε 10 λίρες τη Λέστερ να κατακτήσει την Premier League και έδωσε το κουπόνι στη γραμματέα του. Που να ήξεραν και οι δύο τι θα γινόταν… Πλέον, μετά το βράδυ της Δευτέρας όπου η Λέστερ ολοκλήρωσε το θαύμα, η γραμματέας είναι κατά 50 χιλιάδες λίρες πλουσιότερη, ενώ ο γιατρός αποκόμισε… μια ανάμνηση που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ του!

Η ιστορία δεν τελειώνει εδώ, αφού η Μάντι την Τρίτη όταν εμφανίστηκε στην κλινική κόλλησε ένα αντίγραφο του κερδισμένου δελτίου στην πόρτα της κλινικής, με το μήνυμα «να έχεις πίστη και όλα γίνονται»! Η 58χρονη γραμματέας, λοιπόν, είναι διπλά και τριπλά χαρούμενη, αφού η ομάδα της πέτυχε ένα μεγάλο άθλο σηκώνοντας την κούπα στην Αγγλία και παράλληλα βγήκε κερδισμένη βάζοντας ένα μεγάλο ποσό στην τσέπη της.

Το τυχερό δελτίο:

inner

Ο ιατρός και η γραμματέας:

inner